2777
2789

بابام نزدیک به ۶۰ سالشه نمیدونم چیکار کنم متوجه این کارش بشه و دقیقا موضوع دعواشون رو هم نمیدونم

گفت فحش داده

قبول دارم مادرم بد دهن هست بچه که بودم دعوا هم که میکردن همیشه مادرم خیلی بی احترامی میکرد

منم عصبی شدم زدم سنگک کمر بندش رو شکوندم قیمت کمر بند میدونید چقدره؟

بیچاره خواهر کوچیکم فردا امتحان داشت و مثلا بیچاره کنکور داره چرا اینا دوتا فکر نیستن من چیکار کنم با این دوتا

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلی هم بد بیراه بهشون گفتم اعصابم خرابهبابام هم همین یک دونه کمر بند رو داشت

کمربند از ۲۰۰ به بالاس معمولیش ، ولی این ادم کمربند نداشته باشه بهتره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

مادرت هرکار کرده پدرت خیلی بیخود میکنه بزنه اونم با کمربند خب پدرت فحش میداد متاسفم واسه تو و خاهرت که مثل باباتون شدین چرا بهش هیچی نمیگین اگه شما طرف مادرتون در بیاین مادرتون رو تنها گیر نمیاره و بخاطر شما نمیزنه اونو 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

حالم از کلمه ای ب اسم خانواده بهم میخوره خانواده ایرانی همشون همینن

گل بگیرن دهن اونی که گفتن بچه بیارید درست میشه بدبخت مون کردن

۱۷ سال هم فاصله سنی دارن پدرو مادرم 

حالم بده

اخيييي عزيزم😣من اين صحنه ها خيلي برام اشناستبابات بعيد ميدونم عوض شه. همينجور مادرتبايد كنار بياييد

اره خودمم میدونم کسی که بعد این همه سال تغییر نکرده چه جوریه یک شبه بخواد تغییر کنه 

خستم خیلی خستم 

انگار نه انگار که عیده