2777
2789
عنوان

توی ماه رمضون انرژی دارید خونه تکونی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 52 پست
بعد افطار که من ظرفمم دوس ندارم بشورم

🤷🏻‍♀️ خب وقتی انقدر حالتون بد میشه روزه نگیرید یکم بدن هاتون رو قوی کنید بعد افطار چیز های سنگین و خواب آور نخورید 

کورالین داره میمیره 🎀..#مرد - ستیز🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤷🏻‍♀️ خب وقتی انقدر حالتون بد میشه روزه نگیرید یکم بدن هاتون رو قوی کنید بعد افطار چیز های سنگین و ...

منظور بی حوصلگیمه

من شب دیگه حوصلم نمیشه

امروز تا حالشو داشتم اوایل روز یکم کارامو کردم

من کلا روزه باشم یا نباشم خونه تکونی رو عمرا یهو انحام نمیدم

مثلا یه روز فقط داخل سه تا کابینتو تمیزمیکنم

یه روز بالا کابینتا رو فقط دستمال میکشم

یه روز یکی از کمدا فقط

اینجوراذیت نمیشم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بااین موافقمولی تمیزکاری ک ناقص کردم نیستبالاخره یکم کابینتا و ظروف باید تمیزکنه ادمچربی میگیرن بعد ...

من چند روز پیش آشپزخونه رو تمیز کردم اون موقع که کار می‌کردم نمی‌فهمیدم فرداش کلا افتادم از کمردرد. 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
عین منی 😄من میشینم پای تلویزیون

چقدرم تلوزیون هیچ کوفتی نداره

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من چند روز پیش آشپزخونه رو تمیز کردم اون موقع که کار می‌کردم نمی‌فهمیدم فرداش کلا افتادم از کمردرد.

کلشو تو یه روز؟؟؟

منظور بی حوصلگیمهمن شب دیگه حوصلم نمیشهامروز تا حالشو داشتم اوایل روز یکم کارامو کردممن کلا روزه باش ...

همم قدم قدم انجام بدیم خیلی  بهتره 

ما از اول اسفند شروع کردیم کم کم پیش میریم 

کورالین داره میمیره 🎀..#مرد - ستیز🎀

الان جمع و جور کردم اما نمیتونم جارو کنم سرم گیج میره

بزار برا فردا همین

روزی یکار انجام بده