2777
2789
عنوان

عدم صداقت قبل از ازدواج

94 بازدید | 10 پست

از همسرم قبل از ازدواح پرسیدم مشکلات جسمی و  بیماری خاص تو فامیلتون نیست گفت نه

الان فهمیدم چندین نفر تو خانوادشون معلول و مشکلات مادرزادی و ..... دارند

من خیلی میترسم چون الان هم دلش بچه میخواد 

من واقعا میترسم

به نظرتون چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گوگل سرچ کنید

سلام برادر من چشم باز آخه مگه چه عیبی داره 😅به این مدل خواب بعضیا میگن گرگی 

تو خانواده ما یه چیز خیلی خاص و زیباست که من و یکی دو نفر دیگه این مدلی هستیم و ناگفته نماند ما ۳ نفر که اینطوریم به گفته ی بقیه چشمای زیبا و خماری  داریم 

شما دیدتون رو نسبت به خانومتون عوض کنید 

چشما که کامل باز نیستن در حد خیلی خیلی کم بازن نیمه باز 

هیچوقت این موضوع رو یه عیب نمیدونستم و همیشه دوسش داشتم 

به نظرم شما دلتون پیش خانوم اولتونه برا همین زیبایی خانومتونو نمیبینید تلاش کنید دوسش داشته باشید

سلام برادر من چشم باز آخه مگه چه عیبی داره 😅به این مدل خواب بعضیا میگن گرگی تو خانواده ما یه چیز خی ...

والا من هر کاری میکنم نمیتونم باهاش کنار بیام چون هم این حالتو داره هم چشای بسیار بیرون زده 

بیشتر وقتا به خودم میگم چشم باز اشکال نداره

ولی وقتی رو در رو میشم و چشای بسیار بیرون زده نگاه میکنم یه جوری میشم .حالت بسیار بدی میشم 

والا من هر کاری میکنم نمیتونم باهاش کنار بیام چون هم این حالتو داره هم چشای بسیار بیرون زده بیشتر وق ...

خب چشمای بیرون زده رو که تو خواستگاری دیدید چی شد که پسندش کردید؟ به نظرم در اون زمان فقط به فکره این بودید یکی بیاد پرستاره بچتون بشه 

دست خودم نیست

بهش بگید دوست دارید تو خونه آرایش کنه بگید آرایش چشم دوست دارید و بهش میادو... یه طوری که تعریف از زیباییش هم کرده باشیدو...

مداد مشکی تو چشمش بکشه بیرون زدگیش کم میشه 

روز اول این موضوع رو دیدم ولی شرایط سختی برا بچم داشتم و خودمو نادیده گرفتم ولی گرفتار شدم چون دوسش ندارم و دارم عذاب میکشم 

کسی اونو بهم معرفی کرد و انتخاب خودم نبود