2777
2789
عنوان

خانومای متاهل راسته میگن عشق بعد ازدواج ب وجود میاد ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 37 پست
واقعا زندگیم رو هواستروانی شدم رسما جدیدا شرایط نابود خانواده ام یجورایی میخوام از دست خانواده ام فر ...

خب چرا ازدواج نمیکنی باهاش الان

من نفهمیدم

دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌

اسی ببخشید اینو میگم اما در واقعیت گاهن اینطوره.... یکی مثل من که عاقلانه انتخاب و ازدواج کرد م و عاشق همسرم شدم... چون خوبیاشون اخلاقشو عاقلانه انتخاب کردمو همون موقع نامزدی هم عاشق هم شدیم و زندگی خوبی الان داریم..... ولی یکی مثل شما ممکنه بااحساسش تصمیم بگیره و عشقو انتخاب کنه ولی بعداز یه سالی عشق فروکش کنه و عیب های طرف رو به چشم بیاری.... البته این مثال و قصد ندارم بگم حتما اینطوره.... ینی اگر عشق با عقل آمیخته بشه بهتره تا بقولت طلسم بشی و فقط اون ینفرو. ببینی آیا اونم نظرش راجب شما همینه!؟؟ یا اینکه تو این 6سال تلاشی برای رسیدن بشما کرده؟؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقعه خوندن خطبه عقد اولین هدیه رو خدا میده که اونم عشق بین دو بندشه

🥲🖤هوف کاش واقعا خدا ی فرجی کنه تو زندگیم اصلا اوضاع خوبی ندارم حتی دستبند. خودکشی زدم ولی اتفاقی واسم نیفتاد و زنده موندم 

فقط کاش خدا نجاتم بده

باید بلد باشی ،قلقش دست خودته

برای ساختن زندگیت وقت بزاری.

خب ده سال وقت گذاشتی برای رابطه.پستی و بلندی داشتی.برا اینم حداقل باید پنج سال وقت بزاری.وگرنه آدمها زیر یک سقف کلا زوم میکنن رو همدیگه به چیزی که فکر نمیکنن زندگی

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
خب چرا ازدواج نمیکنی باهاش الانمن نفهمیدم

من ۶ سال با ی پسری بودم 

همه جوره دوسش داشتم

متاسفانه هنوز تو ذهنمه 

میترسم ازدواج کنم و ب خودم بیام ببینم بعد گذشت چندین سال از زندگی مشترکم بازم اون تو فکرم باشه 

اسی ببخشید اینو میگم اما در واقعیت گاهن اینطوره.... یکی مثل من که عاقلانه انتخاب و ازدواج کرد م و عا ...

ولم کرد رفت اون بابا😅💔🫰🏻

تنها کاری ک نمی‌کرد تلاش برای رسیدن ب من بود

انشالله ک همیشه کنار همدیگه خوشبخت باشید عزیزم

اون فقط ی عذاب بود برامسوهان روحم بود با وجود اینکه عاشقشم ولی اون واقعا سوهان روحم بودش اون امیدمو ...

درکت میکنم. خودت جدا شدی ازش؟

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست

من ۶ سال با ی پسری بودم همه جوره دوسش داشتممتاسفانه هنوز تو ذهنمه میترسم ازدواج کنم و ب خودم بیام بب ...

به خواستگارت یه فرصت بده بگو فعلا بیشتر باهم اشنا شیم

دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌

ولم کرد رفت اون بابا😅💔🫰🏻تنها کاری ک نمی‌کرد تلاش برای رسیدن ب من بودانشالله ک همیشه کنار همدیگه ...

خب پس اگر ول کرد رفت پس دیگه بهش فکر نکن.. اکر میگی موقعیت زندگیت بد و فشار خانواده برو مشاوره اگر نیاز داری حرف بزنی دوست دارم کمکت کنم. اما از فکر ت بیرون کن اونو هرکسی گذشته ای داشته تمام شما الان مستحق خوشبختی هستی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻