2777
2789

خانواده ما اصلا راضي به ازدواج نيستن مامانم كه كلا نمياد بابام سره اجبار ميخواد بياد بله برون

داداشم خيلي دختره رو دوست داره دو ساله كه دوستن 

مامانم إصرار داره كه دختره سطحش از داداشم پايين تره و بهم نميان و معتقده كه لياقت داداشم بيشتر از ايناس باورتون نميشه دائم بهونه مياره و ايرادايه الكي ميگيره از دختره

يه بار ميگه شبيه پلنگاس  ،يه بار ميگه سطحش به پسرم نميخوره ، يه بار ميگه اصلا ادم خاكي نيست كلاس ميزاره، يه بار ميگه با من درست حرف نزد😐

داداشم دندون پزشكه مطبش اندرزگوعه يه شعبه ام جديد تو انقلاب زده 

دختره دانشجو دكتري ژنتيك پزشكيه دانشگاه علوم پزشكي تهرانه چند وقت ديگه phd ميگيره قراره دانشگاه تدريس كنه ، تو يه پژوهشگاه درمان ناباروري  كار ميكنه تازه هم يه كلينيك زيبايي  تو جردن زده

چهرتنم خيلي از داداشم سر تره داداشم خوشگل نيست خيلي ولي خب قد و هيكلش خوبه چند ساله باشگاه ميره دختره هم به خودش خيلي ميرسه ولي خب خوشگله گونه هاش ، لباش چونش تزريقه،  ابروهاش كاشته، هميشه هم لنز و مژه ميزاره من تا حالا نديدمش بدون لنز ببينم چه شكلي ميشه بدون لنز 

ولي در كل خيلي خوشگله چهرش

ولي مامانم ميگه سطحش به پسرم نميخوره پسرم ميتونه با كسايه بهتر ازدواج كنه و امشب نميخواد بياد بله برون 

داداشمم براش مهم نيست اصلا گفته هيچكدومتونم نيايد خودم تنها ميرم 

چيكار كنيم راضيش كنيم ببريمش؟؟؟

بنظر شما هم بهم نميان؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توهم مادرانه ی

مادرا همیشه این توهم رو دارن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

خب دختر چیزی کم‌نداره

مادر شما انگار مشکل داره

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

به هم میان مامانتم راضی میشه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بیچاره دختره بدبخت شد از الان اینطور باشه بعدش چی میشه

نه عزیز ازدواج که کردن نمیزاره داداشش رنگ خونه پدرش رو نمیبینه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

کاش‌بفهمیم‌ما‌صاحب بچه‌هامون نیستیم.  دختره هم‌که شرایطش خوبه چرا مامانت ناراضی.  خدا بهشون کمک کنه همین نارضایتی چقدر قراره بعدا براشون دعوا درست کنه. به‌ مادرت بگو اونا‌که بالاخره خوشحالن و به چیزی که میخوان میرسن کار شما تا ابد به یاد همه میمونه و خودتو از چشم‌میندازی 

بیچاره دختره بدبخت شد از الان اینطور باشه بعدش چی میشه

مامانم زنه بدي نيست ولي خب خيلي سختگيره يعني از اول خونه ما پادگان بوده سره وسواساش 

بنظر شما بهم نميان اين دو نفر؟

والا باتوصیفی ک شماکردین دختره سطحش از داداشتون پایین ترنیست ک ،شایدمامانتون کسی دیگه روبراش درنظرداره البته اگر راضی بشه و بیادبهتره چون بعد ازدواج حتی مامانتونم پشیمون بشه دیگه اون عروس اون شبو یادش نمیره