یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی یک چیزی بهت بگم اسی همیشه هم جواب نمیده ترفند زنگ زدن
چون یکی میشناسم که زنگ زده بودبه اون هرزه خانمه گفته بو شکایت میکنم اونا هم فوری رفتن صیغه کردن که مدرک دست این نباشه بعضی ها از بیخ و بن بی شرف هستند
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
والا این خرابا هار ترن. اسی که حالش بده نمیتونه خیلی انرژی دعوا داشته باشه ولی قطعا اون هاره هرچی از ...
نوشتم برای اسی همیشه هم جواب نمیده یکی بود اینقدر وقیح که رفت صیغه شد که مدرک دست طرف نباشه
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
میتونم برم شکایت کنم؟؟حدس میزنم رابطه جنسی هم داشتن
بدون مدرک نه مگر اینکه بپایی برن تو یک خونه چیزی پلیس ببری رو سرشون چتشون که قرار هم گذاشتند داشته باشی
مث من انقد حالم بده که نگو جون واسم نمونده تو ۳ هفته ۷ کیلو کم کردم از بس هیچی نمیتونم بخورم
اخی عزیزم منم مثل خودتم و عصبی بشم اشتهام کور میشه حتی از بوی غذا حالت تهوع میگیرم. ببین ادم شاید ازدواج اشتباه داشته باشه اما جلوی ضرر رو از هرجا بگیری منفعته. بنظرم با مشاور صحبت کن مشورت کن دقیق زندگیتو تعریف کن ببین نظرش چیه. اگر گفت جدا شی که جدا شو. اونا همه چیو درنظر میگیرن
چه زیبا گفت بروسلی: آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد.