2777
2789
عنوان

به ده تا ادم پایه نیاز دارم

90 بازدید | 11 پست

بچه ها من ی جریمه یه ملیونی تا شب باید پرداخت کنم که اگ نشه میشه پنج ملیون اگه ده نفرتون اوکی هستید کد دعوت میلی و ام اوپی فنیکس بهتون بدم برام وارد کنید صدتومن به شما میده صد تومن هم به من برای من واقعا تاثیر گذاره چون مشکلمو حل میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میلی رو چرا وقتی نصب کرده بودم اصلا هیچی نمیورد فقط صفحه سفیددد

بعدم ۱۰۰ نمیده ک کمتره 

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

CNODRNT2A این او ام پیmilli-tyo5g اینم میلی خواهشا اگ براتون مقدوره انجامش بدین

میلی ک برام نمیاره

او ام پی چیه نشنیدم نصب باید کنم؟

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

نه سایتش بزن تو گوگل میاد میلی هم سایتش میاره ها همین الان امتحان کردم

خب میلی اوکی شد حالا بگو کد دعوت خودم چجوری ب چ شکلی بزنم قبول کنه همش نامعتبر میزنه

کد دعوت منو بزن تا وارد شدی بعد کد دعوت ب خودت میده بده بهم تا منم برات وارد کنم

زدم عزیزم برات

سلام عزیزدلم خوبی ببخشید یه سوال داشتم راجب دندون مصنوعی، تاپیک زده بودی که مادرتون دندون مصنوعی گذاشته قیافه‌ش عوض شده، درست شد؟؟ منم پدرشوهرم ۴ روزه گذاشته لب بالاش اومده جلو قیافه‌اش عوض شده خیلی ناراحته میخواستم ببینم عادیه, چند وقت طول می‌کشه تا فرم لبش و صورتش درست بشه