2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدرد پوستای خشک نمخوره

من پوستم خشکه بحتما بعدش  اگه شب باشه مرطوب کننده صورت میزنم ،یا در طول روز باشه بعدش ضد آفتاب بیرنگ میزنم،

نکته مهمش  همینه باید مرطوب کننده بزنی😉

من پوستم خشکه بحتما بعدش اگه شب باشه مرطوب کننده صورت میزنم ،یا در طول روز باشه بعدش ضد آفتاب بیرنگ ...

پوستتون پوسته ریزی هم داره مال من بااینکه چرب مدام پوسته ریزب داره میخوام مرطوب کننده اوردینری بخرم 

پوستتون پوسته ریزی هم داره مال من بااینکه چرب مدام پوسته ریزب داره میخوام مرطوب کننده اوردینری بخرم

نه پوسته ریزی ندارم 

از چه شوینده ای استفاده میکنید؟ درطول روز چند باز صورت میشورین؟

یک روز درمیان میشورم ولی باآب خالی چند بار

پوستی چربی که بلافاصله بعد شستن دوباره چرب میشه ،درطول روز چندبار نیاز به شستن داره ،پوست براقه

فکر نکنم شما پوستتون چرب باشه؟!

پوست شما نرماله 

من پوستم خشکه بحتما بعدش اگه شب باشه مرطوب کننده صورت میزنم ،یا در طول روز باشه بعدش ضد آفتاب بیرنگ ...

چرا عابل کند کاری که بیوفته تو‌ دام بازی‌های تجاری

یه سیمپل میخره ازین ارزونتر

بهترین کیفیت

نیازی هم نیس شصتا کرم واسه قبل و بعدش بخره

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

چرا عابل کند کاری که بیوفته تو‌ دام بازی‌های تجارییه سیمپل میخره ازین ارزونتربهترین کیفیتنیازی هم نی ...

این برند برای هر پوست یه آبرسان تولید کرده یعنی آبرسان پوست چرب وپوست خشک از هم  جداس

ولی آبرسان من هم برای چربی هم پوست خشک 

آبرسان خانواده س یه جورایی 😉