karami_tannaz مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 81 عنوان دیگه نمیخوام پیر بشم 112 بازدید | 14 پست بالاخره آبرسانی که هم پوستم شفاف کنه هم قیمتش مناسب باشه پیداکردم 1403/12/17 | 12:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
karami_tannaz مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 81 لدورا چند خریدی مربی باشگاه مون معرفی کرد کلی صورتش تغییر کرده بود
آهوبـره عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10066 بدرد پوستای خشک نمخوره {در نهایت همه تنهاییم...} لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیکهام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.
karami_tannaz مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 81 بدرد پوستای خشک نمخوره من پوستم خشکه بحتما بعدش اگه شب باشه مرطوب کننده صورت میزنم ،یا در طول روز باشه بعدش ضد آفتاب بیرنگ میزنم،نکته مهمش همینه باید مرطوب کننده بزنی😉
خدانگهدار عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 617 من پوستم خشکه بحتما بعدش اگه شب باشه مرطوب کننده صورت میزنم ،یا در طول روز باشه بعدش ضد آفتاب بیرنگ ... پوستتون پوسته ریزی هم داره مال من بااینکه چرب مدام پوسته ریزب داره میخوام مرطوب کننده اوردینری بخرم
karami_tannaz مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 81 پوستتون پوسته ریزی هم داره مال من بااینکه چرب مدام پوسته ریزب داره میخوام مرطوب کننده اوردینری بخرم نه پوسته ریزی ندارم از چه شوینده ای استفاده میکنید؟ درطول روز چند باز صورت میشورین؟
خدانگهدار عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 617 نه پوسته ریزی ندارم از چه شوینده ای استفاده میکنید؟ درطول روز چند باز صورت میشورین؟ یک روز درمیان میشورم ولی باآب خالی چند بار
karami_tannaz مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 81 یک روز درمیان میشورم ولی باآب خالی چند بار پوستی چربی که بلافاصله بعد شستن دوباره چرب میشه ،درطول روز چندبار نیاز به شستن داره ،پوست براقهفکر نکنم شما پوستتون چرب باشه؟!پوست شما نرماله
آهوبـره عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10066 من پوستم خشکه بحتما بعدش اگه شب باشه مرطوب کننده صورت میزنم ،یا در طول روز باشه بعدش ضد آفتاب بیرنگ ... چرا عابل کند کاری که بیوفته تو دام بازیهای تجارییه سیمپل میخره ازین ارزونتربهترین کیفیتنیازی هم نیس شصتا کرم واسه قبل و بعدش بخره {در نهایت همه تنهاییم...} لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیکهام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.
خدانگهدار عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 617 پوستی چربی که بلافاصله بعد شستن دوباره چرب میشه ،درطول روز چندبار نیاز به شستن داره ،پوست براقهفکر ن ... نه چرب نمیشه تند آره احتمالا نرمال
karami_tannaz مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 81 چرا عابل کند کاری که بیوفته تو دام بازیهای تجارییه سیمپل میخره ازین ارزونتربهترین کیفیتنیازی هم نی ... این برند برای هر پوست یه آبرسان تولید کرده یعنی آبرسان پوست چرب وپوست خشک از هم جداسولی آبرسان من هم برای چربی هم پوست خشک آبرسان خانواده س یه جورایی 😉
karami_tannaz مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 81 نه چرب نمیشه تند آره احتمالا نرمال همون دیگه،شوینده شما مناسب پوست شما نیست درصد زیادی از چربی طبیعی پوست رو پاک میکنه ودرنهایت خشک میشه پوسته ریزی اتفاق می افته