2777
2789

شوهرم روزه میگیره و بخاطرماه رمضون و کارش روزا خونه نیست و سرکاره فقط واس نماز میاد خونه و هموبغل میکنیم‌ یا یکم مثلا ۱ساعت ۲ ساعت میمونه خونه بعد میره سرکار 

سه شبانه روزه مامانم اومده 

طفلی اصلا خونه نمیاد وما کلا شب فرصت میکنیم‌ کنار هم باشیم و باهم باشیم‌وحرف بزنیم 

منتهی مامانم اینجاست نمیتونیم‌ یدونه اتاق خواب داریم و کلا راهی نیست انگار جفتمون‌داریم سکته میکنیم

اونم خیال رفتن نداره 

چیکار کنم توروخدابگین‌ شوهرم باهام سرد رفتارمیکنه‌یه حالتی نزدیکم‌نمیشه البته فرصتش هم نیست دیگه

کم مونده گریه کنم 

حالا یه هفته نرو بغل شوهرت مگه چیه

مادر حرمت داره

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا سی سال کنار همین انقدر که از هم زده بشین این سه روز تحمل کن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
حالا یه هفته نرو بغل شوهرت مگه چیهمادر حرمت داره

وای حرصم میده 

انقد سروصدا راه انداخته 

جارو روشن میکنه سرخود برده اشغال ریخته روشویی‌گرفته شده آب زده بالا 

اصلا نظم‌من بهم ریخته حس میکنم

هی با گوشی حرف میزنه چرخ خیاطی روشن میکنه.

خودم پریروز جارو کشیدم تروتمیز کردم

سرخود جارو روشن میکنه 

نیازی نیست ولی فازیه ک برداشته 

واقعا دیگه مغزم نمیکشه 

خودشم روزه نیست من مجبورم به فکرنهاروصبونه‌شامم باشم 

تازه حواسم باشه شوهرم نیاد ک ببینه این داره میخوره