2777
2789

ازدواح دومم بچه ها شوهر الانم تا حالا ازدواج نکرده ۱ سالم باهاش دوست بودم از بعد عروسی بدتر شد دست بزن بددهنی بد دلی شکاکی خیانت ازش دیدم به خانوادم کفتم مامانم میگفت تقصیره توا هستش برای گی به روش میاری اللن همه مردا همینن دید خانوادم پشتم نیستن به مرور بدتر شد میره سرکار کارش بازاره مغازه خودش کارش دست خودش ،شبا ساعت ۹ میاد خونه با یه دخترم نیست که بگم با به نفر هستش با ۴.۵ تا هست ،جدیدا ام گیر داده جمعه ها ام میخوام برم سرکار درحالی که پارسال نرفت قرار شد هیچ وقت جمعه ها نره خونه مادرم شرق تهران خودم عرب ترین نقطه تهران بهش گفنم بخاطر تو اومدم اینجا تو جمعه ها ام بری سرکار دیگه من تنهام جایی ندارم برم بچه ها دیشب انقدر منو کتک زد که لبم پاره شد زنک زدم مادرم گفت خوبت کرده چرا بهش میگی سرکار نرو جمعه هفته پیش رفت وقتی اومد مست مست بود حتی به مامانم کفتم باز گفت خب باشه …..دیشبم از ترسم کردمش بیرون از خونه کلیدم ازش گرفتم ار دیشب خودم تا خونه ام تا الان این خونه ام که نشستیم خونه پدر مادرم هستش ولی شوهرم اجاره پول پیش داده به مامانم میگم بذارین حدا بشم همینجا زندگی کنم تو خونه شما تنها میگه نه بیخود میکنی باید بیای پیش ما من پیش خانوادم نمیتونم بمونم جتی طلاق اولم پیش خانوادم اذیت شدم الان ۲۷ سالم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق بگیر هر جور شده ببخشید ولی مامانتون آدم خودخواه و احمقیه واقعا

مامانتو تهدید کن که اگر نداری خودمو میکشم یا میرم خراب میشم هر جور شده خودتو نجات بده به سلیطه ترین ورژن خودت تبدیل شو و از این باتلاق خودتو بکشی بیرون

ای وای خیلی ناراحت شدم برات ایشالله مشکلت حل بشه قبل ازدواج اینجوری نبود ؟ نفهمیدی که اخلاقش اینجور ...

نه اصلاااا اگه میدونستم اصلا زنش نمیشدم که اینجوری بدبخت تر بشم 🥲حتی همسایه هامون دیشب اومدن در خونمون بهم آب قند دادن حتی مادرم بعدش بهم زنک نزد بگی چیکار کردی نکردی 

پدرم وضع مالی خوبی داره واقعا اینو جدی میگم میگم خب بذارین جدا بشم همینجا زندگی کنم چون من تک به طلاق اول داشتم خونه مادر پدرم اصلا نمیتونم برگردم بیشتر اذیت میشم سنتی هستن قدیمی نمیذارن اینجا بمونم شوهرمم که دارم میگم اصلا نمیتونم بگم بالا چشمت ابرو هستش یا میزنه یا فحش میده یا قهر میکنه من فقط بهش گفتم جمعه ها دیگه سرکار نرو وضع مالی شوهرمم خوبه کفتم بمون خونه باهم بریم بیرون بریم جایی بگردیم من دیدم فقط داره داد بیداد میکنه فحش میده منم رفتم سمتش که بگم اندقر داد نزن ققط شرپع کرد منو زدن 

1. همه مردها اینطوری نیستن و این جمله کاملا غلطه 

2. قربونت برم چرا وقتی روز اول دیدی ی سری اخلاقای بد داره باهاش ازدواج کردی اصلا؟ (چون خودت میگی بدتر شد، ینی از اول میدونستی بد بوده) 

3. وابستگی بهش نشون نده، ینی چی من غرب م مامانم شرق نمیتونم برم، کلللی دختر شهر غریب زندگی میکنن مستقل و زندگی شون هم مدیریت میکنن، وقتی حس وابستگی به طرف میده، برات شاخ میشه خب 

4. تا وقتی راه حل نداری، به روش میاری فقط بی حیا تر میشه، وقتی به رووش بیار که بعد بتونی بگی اگر این رفتارت رو ادامه بدی مثلا من فلان میکنم که بترسه، وگرنه به رووش آوردن بجز بی حیات کردن، نتیجه ای نداره 

خب پس من که مجردم کسی اومد خواستگاریم چجوری بفهمم اخلاقش چجوریه ؟

ببین ی چیزایی رو میشه متوجه شد اما ی چیزایی هم واقعا ریسکه، باهاش برو بیرون، ی مدت در ارتباط باشید خیلی از اخلاقش دستت میاد، هر چیز ریز و کوچیکی که نشون میده، ی هشدار هست چون همون توو زندگی مشترک چند برابر میشه

برید جاهای شلوغ و... که رفتارش رو ببینی، وگرنه توو ی کافه خلوت بشینی حرف عاشقانه بزنی که چیزی مشخص نمیشه 

نه اصلاااا اگه میدونستم اصلا زنش نمیشدم که اینجوری بدبخت تر بشم 🥲حتی همسایه هامون دیشب اومدن در خون ...

وای عزیزمممم معلومه خانم خوبی هستی . مظلومی 💔 

نمیدونم چرا بعضی مردا با زناشون اینجوری میکنند از خدا نمیترسن 

نمیدونم چی بگم واقعا . دعا میکنم شوهرت سر به راه بشه 

اصلا محلش نده دیگه باهاش حرف نزن اگه واقعا درست نشد و خیلی اذیتت کرد طلاق بگیر 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟