2777
2789
عنوان

بیرون رفتن با دخترعموهای شوهر

307 بازدید | 18 پست

من ۲۸ سالمه

من کلا ادم اروم و کم حرفیم

دیشب خونه پدربزرگ شوهرم بودیم

چند تا دخترعمو هاشو و عروس عمش و خواهرشوهرام تو رنج سنی ۱۷ تا ۲۲ اینان 

من یکم پیششون نشستم اصلا نمیتونستم ارتباط بگیرم و خندمم نمیومد به حرفاشون

بعد خواستن برن بیرون

خواهرشوهرم اومد به من گفت و خیلی بهم اصرار کرد برم باهاشون 

ولی نرفتم

ولی احساس میکنم غیرعادی بود کارم، حس بدی داشتم که نرفتم

اخه اصلا نمیتونستم ارتباط بگیرم، اگه میرفتم مثل روح بودم

شما بودین چه فکری میکردین دربارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتم خدا رو شکر نیومد 

نه چون حس بدی داشته باشم کلا آدم‌هایی که رفت و آمد میکنن باید همفاز باشن یه نفر مثل شما بیاد تو جمع من همش حواسم باید بهش باشه بهش بد نگذره حس بد نداشته باشه معذب میشم خسته میشم

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

هرکاری راحتی انجام بده عزیزم مهم نیست اونا چه فکری میکنن

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

منم مثل شمام زیاد ارتباط نمیگیرم و کم حرفم 

هر فکری میخوان کنن بیخیال 

راحتی خودت مهمتره 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

منم میشینم کنار خانم ها کسل میشم. همه اش حرف مزون، آرایشگاه، خرید، آشپزی چیزای معمولی یا سطحی... بیشتر به حرف جدی آقایون علاقه دارم. همیشه تو مهمونی ها از جمع خانم ها شروع میکنم، وسطش به خودم میام می بینم پیش شوهرم و جمع آقایونم🤭 چه بکنم. روحیه ام اینه و این جوری خوش میگذره بهم. اونا حرف های بهتری میزنن. حوصله غیبت و خاله زنکی ندارم 

کاردرستی کردی، تواین دوره زمونه رفتوآمدکردن بافامیل دردسرسازه، من به شخصه خودم فقط باخانوادم وخانواده شوهرم درارتباطم، فامیل وهم تویه مراسم یامهمونی میبینم ادب واحترامم رعایت میکنم... ولی رفتوآمدنه.. 

یکی و پیدا کنید که جایِ ابراز علاقه‌های زیاد،جایِ عاشقتم گفتنای بی وقفه، فقط بلدتون باشه،بدونه الان که داری با بغض حرف میزنی از چیزی دلخوری،بدونه وقتی تند تند حرف میزنی عصبی و ناراحتی،بدونه وقتی زیاد سکوت میکنی دلت گرفته،بدونه وقتی داری پشت سرهم بهش زنگ میزنی از رویِ نگرانیه نه گیر دادن،و خیلی چیزای دیگه...اینکه بلدت باشه مهمه،اینکه بدونه الان چه حرفی و چه کاری خوشحالت میکنه مهمه،اینکه بیشتر از خودت بلدت باشه مهم‌تره،وگرنه همه بلدن بگن"دوست دارم، عاشقتم، تو مال منی ..."!💖

نه عزیزم خب سنتون و روحیتون به هم نمیخوره عاقلی که نرفتی 

بعد هم حتی ادمایی که همسن هستن و... هم یه وقتایی حوصله ندارن با هرجمعی برن بیرون 

راحت باش 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )