2777
2789
عنوان

دماغم چجوری میشه🥲

170 بازدید | 23 پست

سلام خانمااا

وقتتون بخیر

من دماغمو عمل کردم یک هفتس

از شکل الانش که با ورمه رضایت دارم😂

منتها وقتی به قسمتای بالایی دست میزنم استخون لمس میکنم ولی از وسطاش یه پایین دیگه نرمه انگار ورم بیشتره پاییناش

بعد میترسم اگه ورم خوابید نکنه اون بالاها که استخونیه قوز باشن

دماغمم از اول استخونی بود

میدونم سوالم عجیبه ولی راهنمایی کنید😂

چیکارش داری هی انگشت میزنی بهش

بزارش قشنگه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست نزن بهش اصلا شکلش عوض میشه فعلا مراقبت کن دیگ فعلا ورم داره ورمش بخوابه لاغر تر و قشنگ تر هم میشه

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱  * دانشجوی دبیری دانشگاه فرهنگیان *

خیلی مشخص نیس تو عکس ولی صبر کن

بی زخمت ریپلای کن یه نقطه بفرست بیام

هر وقت عکس تومد

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

دست نزن بهش اصلا شکلش عوض میشه فعلا مراقبت کن دیگ فعلا ورم داره ورمش بخوابه لاغر تر و قشنگ تر هم میش ...

از الانش راضیما

چون دماغ خودم خیلیییییی داغون بود 

میترسم ورم بخوابه خوب نباشه😂😂

از الانش راضیماچون دماغ خودم خیلیییییی داغون بود میترسم ورم بخوابه خوب نباشه😂😂

چن شو هزینه عملت

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

از الانش راضیماچون دماغ خودم خیلیییییی داغون بود میترسم ورم بخوابه خوب نباشه😂😂

من مطمئنم خوب میشه

یکی از فامیلا دختر ۱۸سالشه

بعد دماغش بسیااار بد بود.بزرگ و استخونی

لصن یه وضعی بیچاره

عمل کرده اصن انگار همون ادم نیس

شبیه عروسکه