سلام بچه ها
من حدود یک سال و دو سه ماه از پارسال با یه آقایی در رابطه بودم که خیلی هم رابطه ی پر چالشی بود ، به هر جهت حدود هفت ماه پیش ما باهم تو یه دیت دعوامون شد و چون خیلی چالش داشتیم دیگه نه من به ایشون پیام دادم نه ایشون به من و فقط هر دو طرف پروفایل هامون رو بستیم ، بعد از یک هفته من بهشون پیام دادم بیا کادو هات رو ببر که ایشون گفتن بریز سطل آشغال ، تو همون مدت یکی دو روز صحبت کردیم و قرار بود دوست معمولی باشیم ، راجب مسائل روزمره صحبت میکردیم که من طاقت نیاوردم و ازشون خواستم بهم برگردین ایشون خیلی قاطع رد کردن و رابطه کامل تموم شد
الان بعد از هفت ماه پیام دادن میخوام بیام کادوهامو ببرم (کادو ها ارزش مادی خاصی نداشتن فقط دوتا عروسک کوچولو و یه سری لوازم شخصی مثل لباس و لیوان) و من گفتم اونا الان وسایل شخصی من هستن اگر میخوای پولش رو برات واریز کنم ، گفت نه نمیخواد حال مادرت چطوره (مادرم کمی مریض احوال هستند) گفتم خوبن ، بعد ایشون گفت حرفی مونده الان بخوای بزنی؟ من گفتم نه ایشون گفتن خداحافظ و تمام (دیشب این اتفاق افتاد)
ایشون با یه خانمی از سالهای پیش دوست بودن که خانم ساکن اهواز هستند و گویا از هم بدشون نمیومد ولی به خاطر فاصله نتونستن با هم باشن و دوست معمولی شدن ، چند وقت پیش من اینستای این خانم دیدم گویا ایشون اومدن تهران و هم رو دیدن اما پست کپشن نداشت
تو این هفت ماه من و اکسم هیچ رابطه ای نداشتیم
من خیلی گیج و غمگین شدم