2777
2789
عنوان

اگر سن رو 10سال قبل عقد دروغ بگن(کوچکتر) میشه طلاق گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 41 پست
یکی از آشنایان آقا تازه عقد کرده تازه فهمیده خانم12 سال ازش بزرگتر میگه نمیخوانش از اول دروغ گفتنبقی ...

هی...زنداییم به داییم گفته بود 1,2 سال ازت بزرگترم بعد متوجه شدیم 7 سال بزرگ تر بود🥱

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صغر سن گرفته بوده؟ 12سال خیلیه. یعنی در ظاهر نشون نمی‌داد؟

من که دیدم در لحظه گفتم

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
مگه میشه وقتی نوبت محضربگیری شناسنامه روبایدببرن من میگم الکی بهونه میاره پسره

نه ندیده بنا رو بر اعتماد گذاشتن 

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

الان پسر میگه بکشیم نمی خواااااام

غیرممکنه عزیزم یعنی منظورت اینه که الان تو شناسنامه که پسر تازه دیده تاریخ دقیق تولد زن هست که بزرگت ...

بله بعد عقد متوجه شده 

بالاخره عقد کردن یا خیر؟

بله عقد کردن