2777
2789

مشکل فیشر مزمن دداشتم دوستان عمل کردم حالا اقدامم برای بارداری متاسفانه هرروز زخم میشه ....الان تو لگن اب داغ نشستم بد نیست ؟؟؟از یه جهتم لنفوسیت تراپی کردم باید زود باردار شم وقت ندارم ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای یبوست انجیر خشک. آلو بخارا لواشک کاهو و اب به میزان فراوان در روز. با هر وعده غذایی هم سالاد به همراه روغن زیتون تست کن. بقیه رو اصلا نمیدونم چی هستن که پرسیدی کاش تو کلینیک میپرسیدی که دکتر و ماماهای سایت جواب بدن

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
پماد انتی فیشر انتی همورویید و دیتامین ای هم زدم خوب نمیشه

اهانننننن فیشر مربوط به مفعده؟ مثل همورویید؟ خوب چرا میشینی تو وان اب گرم. کیسه اب گرم بزار زیرت هر جا میشینی یا دراز میکشی

اهانننننن فیشر مربوط به مفعده؟ مثل همورویید؟ خوب چرا میشینی تو وان اب گرم. کیسه اب گرم بزار زیرت هر ...

اخه اب گرم سوزششو بهتر میکنه ...خیلی بده لین یبوست ..‌‌حالمو بد کرده ...سردردم گرفتم از دردش 

از دست یبوست کلافه شدم یه ندت شیرو عسل نیخوردم خوب بود الان دیگه اونم بهم اثر نمیکنه نمیدونم چکار کن ...

من مثل شما بودم روده هام كار نميكرد تجربه خودم روزي حتما ٤-٥ تا كيوي بخور  بعد دو سه روز نتيجشو ميبيني  از پماد الفا غافل نشو

قبل از دفع مقداري وازلين موضع رو چرب كن

خوب ميشي با اين روشها كه گفتم

اخه اب گرم سوزششو بهتر میکنه ...خیلی بده لین یبوست ..‌‌حالمو بد کرده ...سردردم گرفتم از دردش 

ببین دکتد من توی بارداریم به خاطر یبوست بهم لاکسی ژل داده میشه هر ۸ ساعت یه بار ۷ورد ولی من همون شبی یه بار کارم راه میافته زیاد نمیخورم