2777
2789

بالای ۹ تا عمه دارم و به جز چهار تاشون بقیه بد دل و بی فرهنگ...

بعد ۲ ماه اومدم شهرستان مامانم دو تا دستاشو عمل کرده دو هفته ای میشه و عملشم عمل خیلی سختی بوده ۷ ساعت اتاق عمل بود و اینو همشون میدونن به جز اون ۴ تا عمم هیچکدوم زنگ نزدن یا حال مامانمو بپرسن پسر یکی از عمه هام سه ماه پیش فوت شد و چون با پسر عمم خوب بودم و سلام علیکی هم بوده داشتیم و جوان بود گفتم الان که اومدم شهرستان و پنجشنبه است برم فکر میکردم کسی اونجا نیست ولی همه حتی فامیلای شوهر عمم بودن و شلوغ بود۲ شاخه گل گرفتم برای سر مزار پدربزرگم 

۳ شاخه تزئین شده هم برای پسر عمم

رفتم و گل رو گذاشتم و یه فاتحه خوندم

همین ک منو دیدن همشون قیافه هاشون یجوری شد به جز اون ۴ تا عمم البته و انگار دشمنشونو دیدن

گفتن مامانت چرا نیومد خیلی زشته خودت تنها اومدی گفتم مامانم عمل کرده نتونسته بیاد باید اینو متوجه میشدید!

بدجور بدشون میومد و قیافه گرفتن منم فقط گفتم خدا رحمتش کنه برگشتم🤷🏻‍♀️

همین ک خواستم برگردم عمه کوچیکام جمع شدن پشت سرم حرف زدن واضح شنیدم چی گفتن خواستم دیگه برم گفتن بیا عزیزم دلمون برات تنگ شده خودمو زدم به نشنیدن و رفتم....

شما هم آدم نفهم مثل اینا تو زندگیتون دارین؟

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

من و مامانم همه به خوبی و دل پاکی میشناسنمون اصلا به کسی بدی نکردیم و بد کسی رو هم نخواستیم نمیدونم چرا شانس نداریم🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عمس دگ

منک حالم از همشون بهم میخوره

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمس دگمنک حالم از همشون بهم میخوره

حالا که اینطوریه دیگه تا عمر دارم محبت به هیچ کدوم نمیکنم

حالا که اینطوریه دیگه تا عمر دارم محبت به هیچ کدوم نمیکنم

نکن

خوب میکنی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

عزیزدلم محلشون نزار رفت و امد رو کم کنید خودتون اذیت نشید چقدر بدم میاد از همچین افرادی و اینکه عاشق اسمتم

مانند مادر منم اسم بچم رو میخوام بزارم تیدا یا مهدا اگه دختر بود 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

یه مثلی هست میگه از کسی که از مادر شما خوشش نمیاد دوری کنید چون اون شخص محاله از شما خوشش بیاد 

من خیلی اعتقاد دارم 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

فدای سرتون 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه مثلی هست میگه از کسی که از مادر شما خوشش نمیاد دوری کنید چون اون شخص محاله از شما خوشش بیاد من خی ...

اینجوری نود درصد شوهرای نی نی سایتیا باید از زناشون فرار کنن

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد