2777
2789
چه مشکلی دارید عزیزم واستون دعا کنم؟

میشه برای منم دعا کنید؟ مشکلم همخونه بودن با مادرشوهر و خانواده شوهره

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برای منم دعا کنید؟ مشکلم همخونه بودن با مادرشوهر و خانواده شوهره

حتما عزیزم واستون دعا میکنم انشاءالله که خونه ی رویاهاتو بگیری و همیشه تو خونه هاتون شادی برپا باشه💕💕

میشه واسه منم دعا کنید عزیزم

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
خودتون حاجت گرفتید؟

اره عزیزم 

راستش من ریاضی ضعیفه و همش ۱۳ ۱۲ میگیرم و یه روز فرداش امتحان ریاضی داشتم و نتونستم بخونم و به لطف خدا دعام مستجاب شد و ۱۸ گرفتم اولین باره تو عمرم بالای ۱۵ میگیرم💕

ببخشید لطف میکنید برای منم دعا کنید خدا به دل همسرم رحم بده از طلاق منصرف بشه

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

من یه شخصی رو دوست دارم می‌خوام باهاش ازدواج کنم ، اگر صلاحه که هیچی اگر نیست ، به صلاح بشه و بعد از ...

حما دعا میکنم انشاءالله ازدواج کنین و به پای هم پیر شین و یادت باشه من حالا دعا میکنم ولی خدا میبینه اگه این به ضررت بود پستجابش نمیکنه و بهت  چیزای بهتری در دنیا و آخرت میده :)))

خب چه مشکلی دارید؟مشکل خانوادگی،مالی،...

نوشتم براتون ، می‌خوام ازدواج کنم با پسری که دوستش دارم اگر به صلاحه بشه اگر به صلاح نیست خدا به صلاح بکنه و زودتر بشه 

حما دعا میکنم انشاءالله ازدواج کنین و به پای هم پیر شین و یادت باشه من حالا دعا میکنم ولی خدا میبینه ...

نه من همینو می‌خوام ، اگر هم به ضررم هست خب ضررش رو از بین ببره