2777
2789

دلم گرفته...

غمی که دارم دلمو سنگین کرده...

ولی اصلا گریم نمیگیره...

فکرم بشدت مشغوله...

چالش های زیادی تو این مدت داشتم.

اما این چالش انگار امید زندگیمو ازم گرفته...

نمیتونم راجبش باکسی حرف بزنم.

میترسم از بیان افکارم...

برام دعا کنید.

حال دلم بدجور گرفتس😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط صحبت کردن کمک میکنه همین و بس.درسته میگن آدم باید قوی باشی ولی خیلی وقتا این حرف درست نیست و نباید همه چیز رو تو خودت ریخت نه تنها چیزی درست نمیشه بلکه بدتر و آدم بی روح و سرد تر و ضعیف تر میکنه

و تنها صحبت کردن کمکی به حال آدم میکنه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

نمیدونم باز من چرا اینجوریم تندی اشکم در میاد مثل امشب ک برنامع محفل نشون میداد های های گریه میکردم باز خوبه کسی خونم نبود😂😅☹️

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

دلتون زلاله.

واقعا میبینم تو دلم هیچی نیس😅😂

انشالله توهم هرچی مشکل داری حل بشه به حق این شباهای عزیز

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂