2777
2789
عنوان

قیمت طلا تا پنج سال آینده

| مشاهده متن کامل بحث + 9243 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام خوبی عزیزمجرا نیستی؟دخترت بزرگ شده؟

سلام عزیزم .خوبیم خداروشکر .بلههه خانومی شده 😍

شما رو یادمه تلگرام باهم صحبت میکردیم برای آزمون استخدامی😅🥰

شما قبول شدین؟

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

سلام عزیزم .خوبیم خداروشکر .بلههه خانومی شده 😍شما رو یادمه تلگرام باهم صحبت میکردیم برای آزمون استخ ...

عزیز دلم خدا حفظش کنه

نه عزیزم قبول نشدم دیگه هم حال ندارم بخونم

البته یبار تا مرحله آخر رفتم رد شدم

شما چخبر؟جایی شاغل هستین؟

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

عزیز دلم خدا حفظش کنهنه عزیزم قبول نشدم دیگه هم حال ندارم بخونمالبته یبار تا مرحله آخر رفتم رد شدمشم ...

ممنون گلم خدا بچه های شما هم حفظ کنه❤️

ای بابا حیف شد ... من که از اول امید و انگیزه ای نداشتم ولی یادمه شما پر امید و پراز انگیزه بودین🥲

سلامتی . من همون دورکاری و تولید محتوا انجام میدم هنوز شرایط زندگیم برای کار بیرون از منزل کامل مساعد نشده🤦‍♀️

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ممنون گلم خدا بچه های شما هم حفظ کنه❤️ای بابا حیف شد ... من که از اول امید و انگیزه ای نداشتم ولی یا ...

آره یادته چقد انگیزه داشتم ولی الان هیچچچچ

انشالا که همیشه خوش و سلامت باشی.آرزوی بهترینها رو دارم برای خودت و دخترگلت❤️

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

آره یادته چقد انگیزه داشتم ولی الان هیچچچچانشالا که همیشه خوش و سلامت باشی.آرزوی بهترینها رو دارم بر ...

آره یادمه با دوتا بچه و کلی کار ، چه برنامه ریزی دقیق و منظمی داشتین برای خوندن 🥲💔

ممنون گلم .همچنین شما مامان مهربون و قوی ❤️

منم آرزوی بهترین ها رو برای شما و خانواده ی عزیزتون دارم🤍