2777
2789
عنوان

همسرم سیگار کشید

282 بازدید | 26 پست

سلام

نمی دونم دنیا چجوریه که همیشه باید یه ور قضیه لنگ بزنه .

تا اونجایی که من یادمه خانوما شاکی ان که شوهراشون به بیراهه می رن و حواسشون به زندگی نیست ، اما داستان من برعکسه ،

امشب قلبم شکست وقتی پسر ۱۰ ساله ام گفت که وقتی سرکاری ، دیدم که مامان یواشکی تو تراس سیگار می کشه ،جواب بچه ام رو چی بدم ، چه دلیلی براش بیارم ، من ورزشکارم حتی اهل قلیون هم نیستم اما .... 

من نماز می خونم و روزه می گیرم 

ولی تنهام ، افطار و سحر ، چون خانومم نه روزه می گیره و نه نماز می خونه ، 

در صورتی که وقتی رفتم خواستگاریش هم با حجاب بود و هم مذهبی ...

تمام قصه را گفتم ، چرا امشب نمی خوابی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهم دیگه صحبت کنید شاید موضوعی و یا مشکلی هست که داره آزارش میده

وگرنه چرا یک خانم بخواد یواشکی بدون گفتنش این کار رو کنه

ترس این رو داره که شما متوجه این موضوع بشید بد رفتار کنید؟

فقط صحبت کردن کمک میکنه همین.

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

منم ی مادرم ۳ تابچه دارم وی داماد متاسفانه هر ۴ تاشون اهل نماز وروزهای نیستن خیلی غصه می خورم باهر زبونی التماس می کنم ی روز روزه بگیرید مزه اش رو بچشید فقط می خندن خیلی براشون دعا می کنم شاید خدا هدایتشان کنه

اگه اینجور ک میگین از روز اول محجبه بوده و دوران نامزذی هم یعنی هیچ موردی نبود ک عروسی گرفتین بردنیش خونه بعدم یچه دار شدین ده سالشه میگین بیشتر فکر کنید چه رفتارهایی داشتین باهاش اینجوری شدن !  و شمایی که میگین خیلی تصورش کم هست یکهویی بعد یازده دوازده سال فهمیدین..

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خب آقا شما خودت با همسرت بشین درموردش حرف بزن

هر چه ازش خواستم چرا این کار رو کردی فقط سرش رو انداخت پایین

آخر که خیلی اصرار کردم گفت می خواستم امتحان کنم

تمام قصه را گفتم ، چرا امشب نمی خوابی؟