2777
2789

از سوابقش بخوام بگم یه نامزدی قبل من داشته سه روز بعد ازدواج فهمیدم سیگار میکشه چن سال بعد فهمیدم تریاک میکشه تریاکو ترک کرد یکسال گذشت باردار شدم الان ۴ ماهمه هرشب مست و خاک بر سر من چیکار کنم خدامنو لعنت کنه بچه دار شدم اخلاق گند مامانی از اونا ک  قهر کنه یک ماه میره و اصلا طوری رفتار میکنه ک انگار نامرئی هستی و هیچوقت وجود نداری 

منو تو تاپیکای انرژی مثبت 

چیکار کنم 

چند بار رفتم تا خونه بابا باز برگشتم یجوری رفتار میکنه ک انگار متنفرع ولی طلاقم نمیده فامیل نزدیکم هستیم همینا باعث میشه بعد یه ماه برگردم

البته هیچکی از سیگار و تریاک خبر نداره فقط خودم میدونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط بگووو چرا باردار شدی تا یکی دیگه رو هم بدبخت کنی؟

شوهرم از اول گف بچه میخوام و اصن نزاشت قرص بخورم ۵ سال دزدکی قرص خوردم و تند تند اورژانسی بعدش تنبلی داشتم دیگ ترسیدم باردار نشم این یکسال قبل بارداری هم خوب بود

شیشه خطرناکه ؟عوارضشو بگو راست میگن توهم میزنه ؟

یس توهم میزنه از بچگیم میزد دیگ مهم نی توهم میزد حیوونه اینا الان دیگ در اون حد حاد نی منتهی یادش میره ما کی ایم تین چرت و پرتا

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

خب بگذره از سن بارداری خوب اصلا ادم مادر نشه بهتر از اینه ک یه بیگناهو داری میاری تو این زندگی ای ک خودتم ناراضی انشالله ک لاقل پدر خوبی باشه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

عزیزم این حرفا ک چرا باردارشدی و اینا رو ولکن 

الان تو ب عنوان یه خانوم داری مادر میشی مسئولیت یه بچه ب گردن توئه درسته ک میگی پدر مناسبی نداره در حال حاضر نمیتونی هم زیاد واسه این مسئله کاری کنی 

فعلا استرس دور کن ب بچت فک کن تا جای ممکن همونقدر ک از دستت برمیاد ب اون بچه توجه کن تغذیه خواب سلامت روان 

این پلن اول 

پلن دوم ب فکر ساختن زندگیت ب تنهایی باش اکر مرد زندگی شما در ادامه زندگی سر ب راه شد ک چ عالی نشد تو میتونی ب عنوان یه مادر یه زندگی موقر واسه بچت بسازی فقط تلاش کن واسش به نظر من ک‌ارزشش داره و یه روز از اون مرد جدا شو و با بچت زندگی کن ولی مقدماتش سعی کن فراهم کنی تا بتونی رها بشی ... بهترینارو از صمیم قلبم برات آرزو میکنم قشنگم🫂❤️

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
عزیزم این حرفا ک چرا باردارشدی و اینا رو ولکن الان تو ب عنوان یه خانوم داری مادر میشی مسئولیت یه بچه ...

ممنونم ازت قبل بارداری باخودم این فکرارو کردم شاغل بودم گفتم ته تهش جدا میشم بچمو با بهترین شرتیط بزرگ میکنم ولی الان موندم حالم بده افسرده شدم شوهرم عاشق بچه بود همش میگف تو بچه بیار بگو بمیر میمیرم اما حالا تو این یه هفته داغونم کرده 

خب بگذره از سن بارداری خوب اصلا ادم مادر نشه بهتر از اینه ک یه بیگناهو داری میاری تو این زندگی ای ک ...

برا بقیه فامیلای خودش اینطوریه ک از بچه ها میپرسی باباتو دوست داری یا شوهر منو .شوهرمو میگن دوست داریم انقد خوبه براشون 

ولی من کلا بدبینم ب این زندگی خیلی اذیت شدم اوایل ک ازدواج کردم همه فک میکردن زندگیم بهشته حتی خودمم فک میکردم بهترین مرد دنیارو دارم ولی کم کم خراب شد بی توجه شد میترسم بچمم همین شه

ممنونم ازت قبل بارداری باخودم این فکرارو کردم شاغل بودم گفتم ته تهش جدا میشم بچمو با بهترین شرتیط بز ...

ن عزیزم انقدر نشین فکر و خیال کن 

زندگی هرطور بگیری هرطور انتخاب کنی تهش یکی دوتا اشتباه از این سر و اون سرش میزنه بیرون 

ب بچت فکر کن ب حرف بقیه گوش نکن فقط ببین عقل و دل خودت چی میکه ... 

ب اون بچه رسیدگی کن در حدی ک درتوانت هست به استقلال فکر کن درآمد مکفی شرایط مطلوب هر آنچه ک فکر می‌کنی نیازه واسه زندگی دونفره اگر شوهرت سر به راه شد تو این مسیر با تو همراه میشه و زندگیتون میشه سه نفره ...

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
برا بقیه فامیلای خودش اینطوریه ک از بچه ها میپرسی باباتو دوست داری یا شوهر منو .شوهرمو میگن دوست دار ...

دیگه با توکل بخدا پیش برو برای ی بارداری خوب و بدون دغدغه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.