2777
2789
عنوان

حالم ازخودم بهم میخوره

235 بازدید | 24 پست

باردارم بشدت ازخودم بدم میاد احساس میکنم آدم بدی ام همش غیبت میکنم گاهی دروغ میگم آدمایی ک اذیتم میکنن ازپس خودم برنمیام می‌شینم غیبتشونومیکنم آروم بشم نمازممیخونم ب دین اسلام اعتقاد ندارم ولی عاشق خدام چیکارکنم خیلی درمونده ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا منم کامل قاطی کردم از نصف ادمای زندگیم بدم میاد از خودم بدم میاد حس میکنم یه حالت عقده ا ...

دقیقامنم اصلانمیتونم ارتباط بگیرم هرکس میادسمتم یامیخادپول ازم بکنه یاازم سواستفاده کنه

خودت عوض کن هروز قرآن و دعا بخون بشدت روی بچت تاثیر داره از هرکی لقمه نگیر .خیلی رعایت کن مطمئن باش ...

مرسی قشنگم باورتون میشه هرروزم داریم ضررنیکنیم وبدبیاری داریم متاسفانه اعتقادمم صفره

مرسی قشنگم باورتون میشه هرروزم داریم ضررنیکنیم وبدبیاری داریم متاسفانه اعتقادمم صفره

خوب بخاطر همین بی اعتقادی برکت و روزی ازتون رفته 

حالا امتحان کن ببین خدا چقدر مهربونه اگه شما یه قدم سمتش بری ۱۰ قدم برات برمی‌داره 

مخصوصا نماز اول وقت و دعا برای سلامتی امام زمان فراموش نکن 

خوب بخاطر همین بی اعتقادی برکت و روزی ازتون رفته حالا امتحان کن ببین خدا چقدر مهربونه اگه شما یه قدم ...

من۱۲سال نمازخواندم بدبخت‌ترین آدم دنیا بودم ترک کردم باشکرگذاری وزحمت شوهرم خداروشکرزندگیم عالی شددقیقا۱۵ساله نمی‌خونم نماز ربطی ب دین نداره من خداروقبول دارم عرباروقبول ندارم دلم رضانمیده برم سمتشون دروغ چرا فاطمه زهراوخیلی دوس دارم توخوابم دیدمش ولی امام هانه مخصوصاپیامبراحساس بدی دارم

من۱۲سال نمازخواندم بدبخت‌ترین آدم دنیا بودم ترک کردم باشکرگذاری وزحمت شوهرم خداروشکرزندگیم عالی شددق ...

نماز که ستون دین هست 

خدا گفته دوچیز نزد شما میدم‌ قرآن و اهل بیت 

من خودم به شخصه هرچیزی که دارم از خدا واهل بیت دارم تا آخر عمر نوکر شون هستم 

نماز که ستون دین هست خدا گفته دوچیز نزد شما میدم‌ قرآن و اهل بیت من خودم به شخصه هرچیزی که دارم از خ ...

خب اینکه مال جبرجغرافیاییه اگ امریکابدنیامیومدیم خدایه وعده دیگ داده بوداگ ایران باستان بوده اهل بیتی وجود نداشت والان زردتشت بودیم من فقط خداروقبول دارم