2777
2789
عنوان

بچه هاتون به تازگی مریض شدن

162 بازدید | 22 پست

چ علائمی داشتن؟چن روز طول کشید؟دخترم یک هفته ای کم سرفه داشت دیروز دیگه از درد بدن بخصوص پاهاش گریه میکرد فوق تخصص بردم گفت ویروس فقط استا داد و دیفن بدن دردش امروز خوب شد ولی گلو درد داره و تب مرت دارم استا میدم.نمیدونم بازم ببرم دکتر چون دیشب بردم یا فعلا بمونم همین دیفن رو بحوره ببینم خوب میشه یا ن مادرشوهرم میگه برو آنتی بیوتیک بخر بده دکتر گفت ویروسیه اصلا اشتها هم نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تواین سه ماه سه بار

بایددوره اش بگذره تاخوب شه هرکدومن بیشتراز۱۵روزطول کشید

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

عزیزم ایشالله که سریع خوب شه نمیترسونمت ولی خیلی حواست باشه مخصوصا تو خواب ما فامیل دورمون پسر ۷ سالش یک ماه پیش ویروس گرفت دکتر مرخصش کرد وقتی اومد خونه تو خواب فشارش اومد پایین فوت کرد ، حواست کلا به تبش و دمای بدنش باشه ایشالله که زودتر خوب شه 

دختر منم از سه شنبه تب کرد و گلو دردم بدن پرتو بی حال و گرفتگی صدا🥺منم تبشو با استامینوفن پایین آوردم، شیر زردچوبه دادم و خاکشیر،سرفه خلطی داشت، روغن کرچک زدم و برم هگزین دادم بهش، امشب دیگه خلط‌ها رو دفع کرد. تبش کم شده اما اشتها نداره

من انتی بیوتیک میدم .. چون دکتر هم میده .. فقط با این انتی هست که تب و سرفه خلط دار و گلو دردش خوب میشه 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
شما تجربه این ویروس رو داشتین،؟چن روز طول کشید؟

اره.  ده روزه.  دکتر میدونه آنتی بیوتیک چ موقع بده.  انقد سر خود دارو دادیم م  ویروس ها مقاوم شدن.   فقط مایعات گرم مثل دمنوش ها . و آب میوه و سوپ پر از جعفری و گشنیز.  

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
بلهمریضی بچم از تب و سردرد و بدن درد شروع شد و بعدش معده درد و تهوع هم گرفتآزیترو خارجی بهش داد

چن روز طول کشید؟پس شما آنتی بیوتیک خورد.مجبورم ی چن روز بمونم دخترم اصلا اشتها نداره شربتم بزور بهش میده میگه حالت تهوع دارم