2777
2789
عنوان

آقا بیایین نظر بدین

78 بازدید | 14 پست

من از اول ماه رمضون روزه گرفتم دام می‌خواد فردا رو نگیرم استراحت طور به نظرتون اشتباه نیست کار خاصی ام ندارم نمی‌دونم نظر شما چیه ازون ورم دلم نمیاد 🫠😂

فقط توروخدا دعوا نکنید نظر بدین مثل تاپیکای قبلا بسته میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کفارش به کنار ادم وقتی کسیو دوست داشته باشه حاضره بخاطرش سختی تحمل کنه شماهم اگه خدارو دوست داری میخوای فردارو هم روزه بگیر مارو هم دعا کن😁البته خدای نکرده نمیگم اگه نگیری بعنی خدارو دوست نداریا کلا اون تو نظرم وقتی پرسیدی اومد

من امروزو خوردم چون داشتم میمردم الان عذاب وجدان گرفتم🥲

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

کفارش به کنار ادم وقتی کسیو دوست داشته باشه حاضره بخاطرش سختی تحمل کنه شماهم اگه خدارو دوست داری میخ ...

مرسییی از جوابتون و مثالتون خیلی به دلم نشست  دستتون دردنکنه حتما میگیرم دستتون دردنکنه چشم حتما دعاتون میکنم محتاجیم به دعا❤️

خواهش میکنم دوست قشنگم خداروشکر از بابت تضمیم خوبت

یه چیزی بگم بهتون من تا پارسال اصلا روزه ام کامل نبود نمیگرفتم میگرفتم همینجوری سر سری امسال باخدای خودم عهد کردم تموم ماه رمضون و روزه بگیرم انشالله به اون خواسته قلبیم هم برسم الان که دودل شدم گفتم بزار تاپیک بزارم جمله شمارو خوندم شاید خنده دار باشه انگار یه تلنگر بهم وارد شد مثل یه نشونه که یادت نره چی شد و قرارت چی بود🥹 

خلاصه که ممنونم از وقتی که گذاشتین انشالله که همیشه سالم و سلامت باشین 🥲❤️

یه چیزی بگم بهتون من تا پارسال اصلا روزه ام کامل نبود نمیگرفتم میگرفتم همینجوری سر سری امسال باخدای ...

دوست خوبم اخر پیام هم بهتون گفتم تا پیامتون رو خوندم این به ذهنم اومد من نه شمارو میشناختم نه چیزی فقط بقول خودت انگار یدفعه اومد توی ذهنم که بهت بگم شاید همون تلنگر باشه شاید شما بگیر ی پیام از طرف خدای مهربون برا شما

خیلی ممنونم ان شالله نماز روزه هات قبول یاشه مارو هم دعا کن الان مثل بچه ای ک تازه بدنیا اومده و معصومه دلت پاکه دعا برای ظهور یادت نزه همیشه بگو خدایا شکزت که زود خبرداز شدم و بزگشتم بهت