2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید

18 بازدید | 4 پست

چند وقت پیش پدر شوهرم مریض بود شوهرم دوهفته تمام بیمارستان بود  وکارای باباشو میکرد شاید یکی دو روز اومد خونه خلاصه مادرشوهرم  هی به شوهرم میگفت بابات مرخص شه شخصا میگم خونه رو بزنه به اسم تو  تو برلش زیادی زحمت کشید خرجش کردی و فلان خلاصه باباش مرخص شدو اینا زدن زیرش ،شوهرم خیلی ناراحت شد این ماجرا تمام شد سوهرم گفت از این به بعد دزگه باهاسون کاری ندارم امشب مامانش اومده بمن میگه به شوهرت بگو پول بده من فرش بگیرم مثلا ۱۵ تومن اینا بعد من ماهی ۲ تومن میدم بابت این پولی که بهمون دادید گفت من روم نمیشه به شوهرت بگم تو بگو ببین میده یا نه سما باشید میگید به شوهرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت اعتمادشو به تو از دست میده

اینا فقط بخاطر پول مارو میخان یعنی هروقت کارشون گیره نمیگم بدنا ولی هر وقت کارشون گیره میگن چند وقت پیش شام دعوت کردم یعالمه غذا گذاشتم رفتم گفتم بیاید دیدم میگه دخترا اینجا نمیسه و فلان این دومین بار بود اینجوری میکرد باهام چند وقت پیش یه دعوایی راه انداخت که تو نمیزاری شوهرت بما پول بده چه تهمتا که بمن نزد کلا از چشم افتاده