جنگوی_شکست_ناپذیر مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 873 عنوان برای اولین بار تو آزمون استخدامی قبول شدم شنبهمیرم سر کار 876 بازدید | 53 پست ۴ماه تمام استرس و کلی خوندن بلاخره قبول شدم خداروشکرررررهمه سوالات آزمون رو دادم کاااامل...بنظرتون ست اداری بخرم یا نه فعلا صبر کنم 😂 همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن... 1403/12/16 | 23:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 23059 من شنبه مصاحبه کاری دارمکلیم استرس دارم •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
little_birdd عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 2836 مبارکه عزیزم میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹
متینا97 عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 2734 مبارکهبخر ست پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد به امید دیدار....|||||||
جنگوی_شکست_ناپذیر مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 873 آفرین مرسی ❤️❤️ همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
payizeh66 عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 6547 به به مبارکه😍😍😍اول برو محیط رو ببین ، ببین بقیه چجوری لباس میپوشن ولی خب تیپ اداری بهتره مانتو مقنعه کفش زنونه ولی شیکسعی کن تو محیط کار رازهای زندگیت رو ب کسی نگی با کسی خیلی صمیمی نشی ولی باهنر خوب باش ۸ ساعت با همکاراتی باهاشون خوب باش یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
جنگوی_شکست_ناپذیر مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 873 چه شغلی؟اره بخر🥰 دولتی...البته قراردادی...ولی موقعیت و پرستیژ عالی داره همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
جنگوی_شکست_ناپذیر مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 873 من شنبه مصاحبه کاری دارمکلیم استرس دارم هر چقدر میتونی بخون جزوه کتاب اینترنت سرچ کن و روز امتحان ب خدا بسپار همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...