2777
2789
عنوان

مادر شوهر خیلی بهم بد کرد

146 بازدید | 6 پست

مادر شوهر خیلی بهم بد کرد هم خودش هم بچه هایش بجز پدرشوهرم که آدم خوبیه ، اما بقیه مغرور و بدجنس هستن . سر ازدواج من و شوهرمخالف بودن و بعد اینکه یک مشکل واسه پسرخودش پیش آمد کشید کامل عقب با بچه هایش ، حالا بعد پنج ماه سر و کلش کم کم داره پیداش میشه البته اصلا از من نمی پرسه فقط با شوهرم گاهی حرف میزنه...حالا با اون همه بدی که بهم کردن بازم مادر خودم میگه تو کوتاه بیا تماس بگیر با مادر شوهرت . به نظرتون این کار درسته. با وجود اون اذیتایی که من وارد با دختراش .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نمیخاستنت باید ب نظر مادر پسر، ک ی عمر بچشو تر و خشک کرده، احترام میزاشتی

عزیزم مگه میخواستم با مادرش ازدواج کنم ، به نظرش احترام گذاشتم اما شوهرم خودش کوتاه نیامد دید مخالفت دوتا خانواده میکنن گفت خودمون میریم

خودت بودی واقعا به همین راحتی که میگی عقب نشینی میکردی

بله مشاور میرفتی میگفت همون شوهر اول و اخر مثل خانوادش

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بله مشاور میرفتی میگفت همون شوهر اول و اخر مثل خانوادش

برعکس دل خوشی از اون خانواده نداره حتی قبل از آمدن من تو زندگیش . دلیل مادرش این بود که چرا از تهران پسرش زن نگرفته چرا رفته از شیراز گرفته .