2777
2789
عنوان

بیاید توروخدا واقعا گیج شدم

245 بازدید | 32 پست

من و رلم ک خیلی ساله باهمیم ب قصد ازدواج و رابطمونم خیلی جدیه چند شب پیش ی بحث سااااده بینمون پیش اومد ک چیز خاصی هم نبود جواب اخرین‌پیاممو نداد و الان یک هفته س ک ازش بیخبرم 

باااااورم نمیشه بخدا 

بنظرتون چرا؟

چ واکنشی نشون بدم؟ اصلا واکنش نشون بدم؟؟؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تو تقصیر کار بودی برو از دلش دربیار

نبودم من هیچی نگفتم بخدا هیچی 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
من جات باشم اگه جواب بده هم هیچوقت دیگه جوابشو نمیدم و برنمیگردم

بخدا منم نظرم همینه 

هییییچ جوره نمیتونم کنار بیام و درکش کنم ک ی نفر یک هفته منو ول کنه بره بدون هیچ حرفی

حتی اگه میخواست کاتم کنه باید بهت میگفت این رفتارا چیه

کات نکرده چس کرده انگار کاش کات کنه حداقل تکلیفمو میدونستم 

چطور میتونه بدون هیچ حرفی یک هفته منو ول کنه بره