2777
2789

پسرم ۴ سالشه دو روز پیش تب خفیف داشت دیشب بردم حمومش کردم بدنش دونه زده بود شب تو خواب خیلی میخارید و گریه میکرد صبح بیدار شد صورت و کل بدنش زده بود بردم مهد مربیش به شوهرم زنگ زده چرا بچه آبله ای آوردی مهد بردش دکتر گفته آبله مرغون هست شوهرم با من دعوا که چرا نگفتی بچه آبله گرفته بردی مهد ؟ حالا میگه فردا سر کار نرو مرخصی نمیدن آخر سال هست کارم شلوغ هست با بدبختی و التماس فردا گرفتم چند روز طول می‌کشه ؟ دکتر چیزی نداده فقط لوسیون کالامین و قرص استامینوفن تو رو خدا اگه راهی بلدید زود خوب میشه بگید 

واقعا چرا بچه آبله رو بردی مهد دلت واسه بچه های دیگه نمیسوزه؟؟

دو بچه آبله ی نیاز به مراقبت داره...

نزار بخوارونه جاش میمونه

دکتر ببرش پماد بزنه

حداقل یک هفته تا ده روز

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبله رو از همونجا گرفته بقیشونم کم کم نشون میدن ولی خب بچه مریض حال نداره نمیتونه مهد بمونه محیط اونجا تمیز نیست خدای نکرده دونه ها عفونی میشن، فکر کنم یه هفته نباید بره، از دکترش سوال میکردی... خواهری مادری کسی نیست بچه رو بذاری پیشش؟

آبله رو از همونجا گرفته بقیشونم کم کم نشون میدن ولی خب بچه مریض حال نداره نمیتونه مهد بمونه محیط اون ...

مادر شوهرم و عمه هاشم هست ولی شوهرم حساس هست میگه خودت بمون درک نداره شاغلم مرخصی نمیدن

شربت برا چیه ؟ خوبش می‌کنه زود

ببین در کل باید ده روز در نظر داشته باشی تا جای آبله هم محو بشه ولی این شربت برای حساسیتشه که بنظرم کمک کنندست . پارسال بچه هام گرفتن حتی ی بچم از گوشش آب میومد ولی کلا داروشون همین بود . ۶ر ۸ ساعت باید بدی حتما بگیر . دکترم نیاز نیست ببری