2777
2789
عنوان

انقباض رحم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 37 پست
ممنون باربی جان ، والا جرات خوردن روغن کرچک رو ندارم ولی بقیه را سعی میکنم انجام بدم تا ببینیم خدا چ ...

شوید و زعفرون و گل گاو زبونم شنیدم من بنظر من که بخور اگر هفتت پره چی میخواد بهش مگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوید و زعفرون و گل گاو زبونم شنیدم من بنظر من که بخور اگر هفتت پره چی میخواد بهش مگه

ممنونم خانومی ، شما هم بنظرم پیگیر باش من هفته ۳۵ بخاطر انقباض شدید که داشت منجر به زایمان میشد بیمارستان بستری شدم و با دارو و آمپول های فراوان جلوی زایمان رو گرفتند که مبادا بچه نارس به دنیا بیاد ...اونهمه آمپول زدم برا نزاییدن دوست ندارم حالا ایندفعه کلی آمپول هم برا زاییدنم بزنم ان شاءالله که خدا کمک کنه

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

ممنونم خانومی ، شما هم بنظرم پیگیر باش من هفته ۳۵ بخاطر انقباض شدید که داشت منجر به زایمان میشد بیما ...

ببین من میترسم مثل شما بشم مثلا این امپول و قرصا باعث شده تا الان زایمان نکنی واسه همین جرات نکردم بخورم حالا میخوام با یه دکتر دیگم مشورت کنم حتما فعلا شکم بند میبندم

ببین من میترسم مثل شما بشم مثلا این امپول و قرصا باعث شده تا الان زایمان نکنی واسه همین جرات نکردم ب ...

چاره ای نیست خانومی حالا با یه دکتر دیگه هم مطرح کن البته من الان ۳۷ هفته و چهار روز هستم هنوز برام دیر نشده 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

اها من چرا فک کردم چهل و یکی هنوز که حا داری پس

بله جا دارم هنوز اما دلم دیگه طاقت نمیاره چه کنم، 

ان شاءالله به خوبی و خوشی این دوران برای همه ما 

سپری بشه