2777
2789

پسرم خیلی فضوله ,حمام که اصلا نمیتونم برم درحضورس ,دستشوییم که میرم میشینه پشت در گریه ,سراجاق که وایمیستم میچسبه به پام و گریه ,بغلش نکنم کابینتا رو میریزه البته بیشتر کابینتا رو بستم بعضیا رو نمیشد ببندم ,شیشه شیرشو میریزه رو قالی ,امروزم شیر خشک ریخت من دیگه کلافه شدم ,همشم چسبیده به من و نق میزنه ,موهامو میکشه داره دیوونم میکنه ,با اسباب بازی بازی نمیکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بچه من که بدتر نیست همه ی موکتای زیر فرشا رو در میاره میره روش میشینه با عروسکش مثلا خونشه 

خخخخخخ فقط خدا صبر بده من تازه قالی شستم کثیف میکنه غصه میخورم بهش نمیرسم زود کارشو میکنه

من‌کلیپای شادکودکانه میذارم سرگرمش میشه. چادر یا روسری میندازم روش دورخود میپیچه بازی میکنه

بعضی وقتام ک میچسبه بهم نمیذاره اشپزی کنم😑 و میخوادبغل شه مینشونمش رو ۳گوشه  کابینت تاکارمو بکنم🙄ببین ب چی علاقه داره 

ای جونننن

شیطونن دیگه

پسرمن ده ماهشه 

عاشق قابلمه و قاشق و سفرس

همشم آویزونمه

خیلی شیرینن اما واقعا گاهی اوم حس خفگی بهش دست میده

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
ای جونننن شیطونن دیگه پسرمن ده ماهشه  عاشق قابلمه و قاشق و سفرس همشم آویزونمه خیلی شیرینن ...

باورت نمیشه وقتی میخوابه چقدر خوشحال میشم ,بعدازظهرا گریه هاش تمامی نداره شال و لباس میا ه میگه بپوش بریم ,نمیدونم این پسر نق نقو و فضول چیکار کنم ,میترسم عادت کنه با گریه و نق زدن به خواسته هاش برسه ,هر چقدرم بی محلی میکنم ادامه میده به گریه هاش,هیچکسم حاضر نیست نگهش داره ,یه بار دادم مادرشوهرم ۷بار زنگ زد که برم ببرمش ,مادرشوهرم تحمل کثیفی رو نداره اینم راه میره میریزه و از پاهاش اویزون میشه که بغلم کن ,الان دلم میخواد گریه کنم