دوستان من مدتی میشه با یک آقا پسری به اجبار پدرم به دلیل موقعیت مالی ایشون صیغه کردم . این آقا خیلی وقت بود که از من خوششون میومد و چون شرایط خیلی خوبی داشتن پدرم هم راضی شدن . در طول مدتی که صیغه بودیم به اجبار با من رابطه داشتن و من نمیتونستم به خانوادم بگم چون خودشون مجبورم کرده بودن . بعد الان مدتی میشه که پدرم راضی شده که من ازش جدا بشم. ولی اگه متوجه بشه من باهاش رابطه داشتم اجاره نمیده جدا شم . این آقا هم اگه متوجه بشه پدرم راضی شده ازش جدا شم بهش میگه که باهاش رابطه داشتم . چیکار کنم به نظرتون ؟ اینم بگم که این آقا اصلاااااااااااااا قصد جدایی ندارن
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
گناهی که با زبون بازی و گول زدن دخترا باهاشون میخوابید
ادعای عشق و عاشقی میکنید که همش کشکه و هوس
گناهشون اینه که خود شما پسرا قبل ازدواج با دهها زن مطلقه یا بیوه رابطه دارین ولی برای ازدواج میگید گناه شوهره چیه که دختره قبلا با کسی بوده که پسره عوصی بوده گولش زده حالا خوده شوهره هم قبلش هزار غلط اضافی کرده ها