2777
2789
عنوان

عجیب ترین اخلاق یا خصوصیتی که از یه نفر دیدین چی بوده🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 37 پست
خود درگیری داشتن😂😂😂😂😂😂😂

خيليييييي😂😂😂😂😂 اخرشم فكن من نه حرف زدم نه چيزي، همه كأسه كوزه ها سر من شكست، گرفته بودن الا و بلا باباي ما واسه تَو ي زمين ٤ هكتاري فلان جا خريده رو نميكني 😂😂😂😂 اخه مادرت خوب پدرت خوب ما نامزديم عقديم تازه  ، بابات ي كلمه به پسرش نگفته نفقه بايدً بدي بياد زمين بخره برام... كلا خَيلي درگير بودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی خریده تا چشاشون دراد😆 ادمایی هستنا

😂😂😂 والا منم به شوخي گفتم اره خريده كشوندن منو به دادگاه 😂😂😂😂 جنبه نداشتن خدايي منم حرف نزدم گفتم شماً كه احمقين اين وسط ي ٢٠٠ ٣٠٠ تايي گير اون وكيل احمق تر از خودتون بياد، كلا ي ٧ ميليارد الكي پول وكيل دادن كه اخرشم همه سهمارو يكي ديگه بالا كشيد 😬😬😬😬

اخلاق یه همکارم که سر میز ناهار بهش تعارفم نکنی میگه از غذات بخورم؟؟ آدم میمونه تو رودربایستی اما عمرا خودش تعارف به کسی نزده و نمیزنه اگرم بخای برداری از غذاش ناراحت میشه و یه بار میگفت

البته بگم ایشون ب شدت شکمو هستن اینو یه جا فهمیدم که سر یه کوچولو بزرگتر بودن کیک من تو جشن محل کارمون رسوام کرد انقد داد زد کیک این چرا بزرگتره التماس کردم بابا تو بخورش آبرومو نبر همه داشتن نگاه میکردن در حالی که مسئول تقسیم و پخش کیک کس دیگری بود

الان که از دست شوهرم ناراحتم میگم اینوخخخخ

اینکه هر وقت به هر بهانه ای بره بیرون باید بره خونه ننه اش یه سر به اونا بزنه بهش میگم اگه خانواده اتو یه روز نبینی سوی چشمت کم میشه انگار بعدشم همیشه خدا هم وقتی میری اونجا یه کاری دارن که انجام بدی حتما

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘
من کی اینو فرستادم😂😂😂😂 خالم😞هر وقت میرفتیم دسشوییشون شوهرشو صدا میزد مثلا تقیییییییی برو ...

چه بی کلاس اه اه

نه؟

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
من بچه ندارم ولی هر وقت مهمون دارم در اتاق خابم رو قفل میکنم البته وقتی خانواده خودم هستند چون مطمئن ...

اره یه جورایی زیاده روی هست و یه جورایی توهینه به مهمون ولش کن حالا بیان تو چی میشه مثلا مگه دزدن؟

اونا ببینن دربش بسته هست خودشون نمیرن ولی قفل کردن یه جورایی افرا دوست ندارم اینکارارو کنم بیکلاسی میدونم

ببخشیدا پرسیدی گفتم

و یا بعضیا درب یخچالشون قفل میکنن

اصلا چه اهمیتی داره این موضوع

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
اوهوم خیلییییییی😷😤😤😤

من بودم دیگه خونشون نمیرفتم

ولی فکر کنم وسواس داره ها تقصیری نداره

بیچاره تقی چقدر کوچیکش میکنه با این رفتار

من بودم دیگه خونشون نمیرفتم ولی فکر کنم وسواس داره ها تقصیری نداره بیچاره تقی چقدر کوچیکش میکنه با ...

اره وسواس تمیزی که داره 

اخه جلوی مهمون اون حرکتو بره😏

منم از اون ب بعد دیگه دستشویی کسی نمیرم مگه اینکه با نرفتنم همونجا جیش کنم😆😆😆😆

منم هروقت میرفتیم خونه عمم دعوت میشدیما

پسراش میرفتن توی اتاقشون نمیومدن حتی سلام علیک کنن حالا ما به کنار بابام که داییشونه

درب اتاقشون مادرشون میبست میگفت میلاد خوابه یا اون یکی 

وای فکر کن ما ۱۱_۵عصر خونشون بودیم بعد بیدارم میشدنننه شون ناهار میبرد اتاقشون

نمیومدن سلام کنن به ما 

اره وسواس تمیزی که داره  اخه جلوی مهمون اون حرکتو بره😏 منم از اون ب بعد دیگه دستشویی کسی نمی ...

نه این مشکل اونه نه شما هرجا رفتی اتفاقا برو حسابی از خجالت ,دستشوییسون در بیا

به خصوص خونه خالت من بودم از لجش با این نقطه ضعفش ازارش میدادم