2777
2789
برامن طول کشید پنج سال حتی رفتم دکتر قرص داد خشک نشد سونو دادم کیست بدون خطر داشتم در همون حین دوبار ...

من قبل بارداری کیست داشتم ولی دیگه نرفتم سونو .قبلنا خودم دست میزدم بافتش رو حس میکردم ولی الان مشخص نیست  

یا خوب شده یا افزایش سایز داشتم دیگه مشخص نمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پنج سال خیلیه که.زیاد میومد؟

نه خیلی نبود والا رفتم دکتر قرص ریزی بهم داد ویتامین داد آخرش چکش نکردم فقط بار آخر سونو گفت کیست داری بعدشم باردار شدم راستی آزمایش هورمونی هم دادم مشکلی نداشت

اصلا ندوش بزار پر بشه خودش کم کم برمیگرده مایعات کم بخور غذا کم بخور تا چن روز تا سینت پر نشه

دوشیدن که در اون حد نمیدوشم.یوقتا دیگه خیلی پر بشه سبک میکنم.

الان یوقتا که حواسم بهش نیست چک نمیکنمش ولی وقتی یادش میوفتم هی چک میکنمش.اصلا انگار هنوز بچه شیر میدم روون میاد ازش

نه خیلی نبود والا رفتم دکتر قرص ریزی بهم داد ویتامین داد آخرش چکش نکردم فقط بار آخر سونو گفت کیست دا ...

من باید یه چکاپ برم.الان بچتون چند وقتشه؟

تو کل بارداری هم شیر داشت؟!

من باید یه چکاپ برم.الان بچتون چند وقتشه؟تو کل بارداری هم شیر داشت؟!

هنوز اول بارداری هستم بارداری اولم منظورم بود ک بعدش ک ازشیر گرفتمش قطع نشد تا دوباره باردار شدم والا منم نگرانم میشم حقتیش آخه رفتمم دکتر دیگه نمیدونم باید چیکار میکردم

هنوز اول بارداری هستم بارداری اولم منظورم بود ک بعدش ک ازشیر گرفتمش قطع نشد تا دوباره باردار شدم وال ...

ایشاا... به سلامتی.

هفته چندی؟

الان در چه حدی ترشح میاد؟سنگین هم میشن؟

هنوز اول بارداری هستم بارداری اولم منظورم بود ک بعدش ک ازشیر گرفتمش قطع نشد تا دوباره باردار شدم وال ...

بعضی ها میگن لباس زیر سفت بپوش خشک میشه .یه چند وقت لباس های قبلیم که بهم کوچیکه رو پوشیدم ولی تاثیری نداشت و فقط درد میگرفت