2777
2789
عنوان

انقباض های هفته ی 35 بارداری

73 بازدید | 14 پست

سلام مامانا من 35 هفته ام تموم شده ولی از هفته 32 شکمم بدون درد سفت میشه و مدام میرم ان اس تی که از حال نی نی باخبر بشم انقباضا شاید کم بشه ولی هر روز دارم 

فردا دوباره میرم چون از دیشب خیلی اذیتم 

شما هم اینطور بودین؟؟ 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

تاپیک مادرشوهر بدجنس و بهم خوردن عروسی زده بودم تا الان ده صفحه رفته بود جلو 😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزمشما نیکان شرق زایمان کردی؟

نه متاسفانه و پشیمون شدم یک نفر بهم گفت نیکان فقط اسم داره نسبت به امکاناتش پول الکی میگیره رفتم بیمارستان انصاری فقط کادر اتاق عمل عالی بود رفتار پرسنل افتضاح ولی عمر خیلی خوبی داشتم خداروشکر

نه متاسفانه و پشیمون شدم یک نفر بهم گفت نیکان فقط اسم داره نسبت به امکاناتش پول الکی میگیره رفتم بیم ...

عمل نه عمر

نه متاسفانه و پشیمون شدم یک نفر بهم گفت نیکان فقط اسم داره نسبت به امکاناتش پول الکی میگیره رفتم بیم ...

منم دو دلم

نمیدونم کجا برم هفته 35 ام

دکترم نیکان شرق هست و باهنر

تو نظرات دیدم نیکان آخرش آزاد حساب میکنه با اینکه با بیمه ما قرار داد داره.انصاری هم قرارداد داریم ولی برا ویزیت رفتم زیاد خوشم نیومد.

واقعا موندم کجا برم

منم دو دلمنمیدونم کجا برم هفته 35 امدکترم نیکان شرق هست و باهنرتو نظرات دیدم نیکان آخرش آزاد حساب می ...

من نیکان اصلا نرفتم اگه واقعا با هزینه هفتاد میلیون مشکلی نداری برو ولی انصاری من بزرگترین اشتباهم این بود که اتاق خصوصی نگرفتم چون اصلا تصور نمیکردم اتاق معمولی هاش چهار تخته باشه من فکرکردم دو تخته هست و متاسفانه یکی از هم اتاقی هام شدیدا رو مخ بود وگرنه با یکی از هم تختی هام کلی خوش گذشت رفتی انصاری حتما اتاق خصوصی بگیر من انصاری با هزینه دکتر جهل و پنج شد 

منم دو دلمنمیدونم کجا برم هفته 35 امدکترم نیکان شرق هست و باهنرتو نظرات دیدم نیکان آخرش آزاد حساب می ...

قرار داد داری انصاری اتاق خصوصی بگیر برو چون چیزی که شنیدم نیکان خیلی پولکی ان و رسیدگی خاصی ندارن مگر اینکه با بیست میلیون تفاوت قیمت مشکلی نداشته باشی 

قرار داد داری انصاری اتاق خصوصی بگیر برو چون چیزی که شنیدم نیکان خیلی پولکی ان و رسیدگی خاصی ندارن م ...

نیکان بهم گفت با بیمه 25 تومن میشه ولی بعضیا گفتن موقع تسویه آزاد حساب میکنن.نمیدونم اینو چطوری بفهمم؟

نیکان بهم گفت با بیمه 25 تومن میشه ولی بعضیا گفتن موقع تسویه آزاد حساب میکنن.نمیدونم اینو چطوری بفهم ...

راستش فقط کسی که اونجا زایمان کرده میتونه اطلاعات درست بگه حتی حسابداری بیمارستان هم قیمت درست نمیگن اگه بیست و پنج برو می ارزه دکتر خودت جدا چند میگیره؟ 

نیکان بهم گفت با بیمه 25 تومن میشه ولی بعضیا گفتن موقع تسویه آزاد حساب میکنن.نمیدونم اینو چطوری بفهم ...

بیمه ات چیه عزیزم چه خوب کم کرده 

راستش فقط کسی که اونجا زایمان کرده میتونه اطلاعات درست بگه حتی حسابداری بیمارستان هم قیمت درست نمیگن ...

والا از مریضاش پرسیدم گفتن راه میاد.اگه بدونه نداری واقعا راه میاد ولی از خودش نپرسیدم.

بیمه دانا

اتفاقا اصلا خوب نیست

لیست بیمارستاناشو ببینی میفهمی. فقط همین نیکان توش خوبه

یه سوال دیگه دارم عزیزم من برا بعد زایمانم اصلا کمک ندارم بنظرت اگه ده روز اول از بیرون غذا بخریم بق ...

آره عزیزم سز خیلییی خوبه حتما پمپ ضد درد بگیر و مطمئن شو پمپت روشنه شب اول یکم سخته اونم نشستن و بلند شدن برای سرویس  بعدش با شیاف ضد درد کاملا قابل کنترل فقط دوتا تجربه خودم یکی اینکه اگه دیدی خونریزی بعد زایمانت بیشتر از بیست روز شد بامشورت دکترت قرص مفنامیک اسید ۵۰۰ شروع کن که طولانی نشه من بعد از ده روز بعد از مصرف قرص قطع شد تا سه ماه تمومی نداشت و دیگه اینکه چون دست تنهایی بازم با مشورت دکترت تا یک هفته بعد زایمان برای خوابیدن کامل دراز نکش چندتا بالش بذار روی تختت که راحتتر بلند شی 

انشاالله به سلامتی فارغ شی برای منم دعاکن عزیزم قشنگترین لحظه عمرت لحظه دنیا اومدن نی نی دوست داری ده ها بار اون لحظه تکرار بشه برات