2777
2789

سلام دوستان وقت بخیر روز هجدهم چالش گزارش کار شبانه

همون طور که دیشب گفتم ساعت ۴ صبح بیدار شدم برای درس اما متاسفانه به شدت سرماخوردم و حالم بده و فقط تونستم ۴ ساعت مطالعه داشته باشم 🌱📚

واقعا زندگی پر از فراز و نشیب دقیقا اون جایی که فکر میکنی دیگه همه چیز استیبل شده یک دفعه اتفاقی میوفته که نمیشه پیش بینی کرد مثل همین مریضی و حال بد الان من 

میخوام بگم رمز در ادامه دادنه شما هم شروع کنید حتی با نیم ساعت 💎🌱📚🩷

هدف خودم قبولی دکترا داروسازی💎🩷🥼💊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شأالله موفق باشی عزیزم

منم دوست دارم بخونم 

ان شاالله بهت ملحق میشم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
ایشالا موفق بشید اشکال نداره پیش میاد همیشه❤️❤️من هم می‌خوام برای تیزهوشان نهم به دهم بخونم❤️

مرسی انشالله شما هم موفق بشی 🩷

اما اگر خدای نکرده یک درصد نشد خودت رو ناراحت نکن خیلی تفاوتی نمیکنه و بیشتر کنکور مهمه🩷😊

مرسی انشالله شما هم موفق بشی 🩷اما اگر خدای نکرده یک درصد نشد خودت رو ناراحت نکن خیلی تفاوتی نمیکنه ...

ممنون شماهم ایشالا بهترین دانشگاه قبول شی❤️❤️

مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد لطفاً دوباره تماس بگیرید 

خیلی هم عالیه اگر دوست دارید هر شب تگتون کنم

قربونت آره شاید منم یخم شکست 

تازه یه چراغ مطالعه هم خریدم 

خدا همت بده

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین