2777
2789
عنوان

کسی بوده تو حاملگی شوهرش ولش کنه بره

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو خونه خودت بگو تو دنبال خوشی هستی خونه نیا. ولی خونت رو ترک نکن عزیزم. خیلی گناه داری بارداری دو ...

اگه برم برای که نمونم همش باهام دعوا میکنه روحیمم خیلی بده از بس سختی کشیدم نمیتونم تحمل کنم دیگه بابامم نمیزاره 

لبخند های واگیردار😌💛
برو سر خونه زندگیت چیه اومدی خونه بابات

وقتی میرم خونه همش مست میاد باهام دعوا راه میندازه روحیم خراب شده تحمل ندارم دیگه به خودکشی فک میکنم همش خونه بابام دلهرم کمتر میشه میتونم تحمل کنم

لبخند های واگیردار😌💛
وقتی میرم خونه همش مست میاد باهام دعوا راه میندازه روحیم خراب شده تحمل ندارم دیگه به خودکشی فک میکنم ...

برو دیگه 

این کار نرفتن خرابتر میکنه همه چیو

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نه خودش ایرانی بودگفتن صیغه کرده یا دائم بوده گفتن دائمالبته برا یه شهری بودن که خیلی فقیرن فک کنم ف ...

کدوم شهر اونقد فقیرن مناطق مرزی با افغانیا

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

فک کنم بلوچ بودن از طرز لباس پوشیدنشون میگم

اخی چ ساده خدا نگذره از اون افغانی دیوس

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن