2777
2789
عنوان

بین دوراهی گیر کردم بیاین کمک

297 بازدید | 10 پست

با مردی که اخلاقای بدی مثل بدقولی و کم توجهی داره و همیشه هم طلبکاره باید چ رفتاری کنم؟؟؟

بعضیا میگن سرد و سنگین شو باهاش تا بفهمه اشتباه کرده

بعضیا میگن با مهربونی باهاش برخورد کن تا خودش از اشتباهش خجالت بکشه

خداااااایی کدومش واقعا جواب میده؟؟ توروخدا بگین

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

تاحالا درجواب این کاراش فقط باهاش دعوا کردم:|  نه سنگین شدم نه مهربون

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به نظرمن باید خودت بدونی که با دعوا رفتارش بهتر میشه یابامهربونی؟؟

باهیچی 😞واقعا با هیچی درست بشو نیست

بی توجهی طولانی اصلا ،مهربونی زیاد تعطیل  ترکیبی باید کار کنی

اخه بی توجهی کوتاه بکنم ک اصلا ب چشمش نمیاد مشکل اینه که اگه اشتباهی هم بکنه و بدقولی کنه فقط دلیل میتراشه اصلا قبول نمیکنه اشتبا کرده