2777
2789

بخدا ببینید خیلی تعجب میکنید پاها دستا رون بدن همه جا گندمی روشن اماااا باسن تیره تر سبزه نمیدونم چرا زیر نور آفتاب ک نبوده بنظرتون این تیرگی از نشستن زیاد ممکنه باشه یا تغییر هورمونی. راهی پیدا نکنم کرم معجزه باید بزنم اعتماد بنفسمو کلا تررررررر زده توش اون یه تیکه معجزه بزنم اون قسمتو ؟؟بعد روزا هم از مرطوب کننده و ابرسان

کی قراره ببینتش ک برات مهمه ناموسا؟

وا خوب شوهرش دیگه کی میخواد ببینه 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ذاتا اعتماد به نفس نداری اگه داشتی رنگ باسن خیلی تاثیری روش نمی‌ذاشت

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

کی قراره ببینتش ک برات مهمه ناموسا؟

کاریو میکنیم بهتره برا دل خودمون باشه ن بقیه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیخیال بابا 

علت تیرگیش ممکنه لباس تنگ بوده باشه 

کرم معجزه نزن اصلا 

اطرافیان من زدن صورتشون 

صورتشونو داغون کردن با این کرم 

الان در به در از این دکتر به اون دکتر

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

باورت میشه تا این سن هنوز دقت نکردم که ایا رنگ‌قسمت تحتانیم فرق داره با بقیه بدنم.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

وا خوب شوهرش دیگه کی میخواد ببینه

شوهرش؟

خود مردا مگ چق سفیدن و پرین ک این بابت چیز ب این غیرمهمی خجالت میکشه؟!

یجور میگین شوهرش ک هرکس ندونه فک میکنه مردا خودشون پریزادن..سفید سفید

[...بنظر من معجزه ای وجود نداره جِی ، البته معجزه ای زیباتر از تو !...]