2777
2789
عنوان

دارم از ذوق پر پر میشم😂😂💃🏼💃🏼

245 بازدید | 11 پست

امروز کلیدای خونه جدیدمون رو گرفتیم منتظرم شوهرم از سر کار بیاد بریم چند تا وسیله و اینام ببریم💃🏼💃🏼

تازه دیشب با شوهرمم بحثم شد سر دخالتای باباش ، از دیشبه باهاش سر سنگینم ولی انقد خوشحالم مطمئنم یادم میره و باهاش حرف میزنم دوباره😂🤦🏼‍♀️

ولی مهم نیست ، مهم اینه بعد ۲ سال خون جگر خوردن تو شهری که از مامان بابام دور بودم و شوهرمم با زن قبلیش اینجا زندگی میکرده و با مخالفت کردنای خونواده شوهرم بالاخره موفق شدم ببرمش شهر خودمون و خونه جدید😁😁😍😍😍

الان که اجاره کردیم انقد خوشحالم ، یروزی اگه خونه بخوایم بخریم فککنم سکته می‌کنم😂😂

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی شکر ... الهی این ذوق ها رو بارها و بارها تجربه کنی عزیزم ... برای منم دعا کن خدا اون غمی که رو دلمه و اون گره ای که تو کارم افتاده رو برام باز کنه .. منم از ته دل ذوق کنم

مبارک باشه 😍😍ان شاالله خونه بخرین به خوشی😍😍😍

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

مبارک باشه 😍😍ان شاالله خونه بخرین به خوشی😍😍😍

دورت بگردم مهربون مرسی😍♥️

انشاالله واسه شما هم هر لحظه تون پر از خوشحالی و اتفاقای خوب باشه🥰🥰🥰🥰♥️♥️

بسلامتی.. إن شاء الله اتفاقای بهتری هم پیش روتون باشه

قربونت بشم مرسی عزیزدلم😍😍♥️♥️

همچنین واسه شما مهربونم🥰🥰🥰

الهی شکر ... الهی این ذوق ها رو بارها و بارها تجربه کنی عزیزم ... برای منم دعا کن خدا اون غمی که رو ...

قربونت بشم عزیزم مرسییی♥️♥️

به حق این وقت عزیز و انرژی خوب دعا می‌کنم هر مسئله ای هست به خیر و خوشحالی حل شه واست گلم و از ته دل میخوام هیچ موقع غم و ناراحتی تو دلت نباشه مهربون🫂♥️