سلام دوستان خوبم امیدوارم که حال همتون خوب خوب باشه
من یه دختر ۱۸ ساله هستم و میخوام که تجربمو ازین بیماری تو اعصاب باهاتون به اشتراک بزارم
به جاش شماهم لطفا برام دعا کنید که تو کنکور سراسری بتونم رتبه خوبی بیارم و به مکان زیبای بیمارستان بتونم راه پیدا کنم.
سرتونو درد نیارم
ببینید شپش یک انگل هست که یوکاریوت هست یعنی دسته ای از جانداران که ما انسان هاهم تو اون دسته قرار میگیریم
این انگل سیستم عصبی بسیار پیچیده ای داره درست مثل ما
پس زیاد انتظار نداشته باشید که با درمان های خانگی بتونید نتیجه بگیرید، درمان های خانگی فقط برای یک دوره کوتاه جواب میده و باز شما بعد از چندماه با شپش مواجه هستید
من یکی دوسال پیش که سنم کمتر بود نمیدونم از مدرسه گرفتم این بیماری رو یا از رفت و آمد های متعدد به شمال کشور و ویلاهای اونجا گرفتم.
ولی من هر درمانیو امتحان کردم و اصلا نتیجه ای نمیداد حتی همین شامپوهای ضد شپش که حاوی پرمترین هستن هم به من نتیجه ای نمیدادن
درضمن این انگل ربطی به تمیزی نداره من بسیار بسیار ادم حساسی هستم روی بهداشت به طوری که تو این دوسال خواب و خوراک نداشتم و ناراحت بودم ازین قضیه و همش در تلاش بودم نا امید هم نمیشدم.
ولی درمان ها دوره ای بودن و بازهم من الوده میشدم
تا وقتی که یه خانومی تو همین سایت نوشته بود شامپو ضد شوره هوگور جواب میده
خب راستش من این شامپورو موفق نشدم که تهیه کنم چون تو ایران کمیابه
ولی دیدم یه خانوم دیگری نوشته بودن که شامپو ضد شوره مدیلن مخصوص موهای چرب مشکل رو حل میکنه
من رفتم ترکیباتشو خوندم و دیدم که مثل شامپوی هوگور دارای کلیمبازول ( ماده ضد قارچ ) هستش و کلیمبازول با اینکه شپش قارچ نیست ولی میتونه روی شپش هم اثر بزاره و اونو از بین ببره
بنابراین هر شامپوی حاوی کلیمبازول میتونه کمکتون کنه حتی اگر مدیلن نباشه
من این شامپورو تهیه کردم و الان هیچ اثری از خارش و اذیت شدن نیست و همینطور هم دارم ادامه میدم
فراموش نکنید که هرچیزی از راه علمی قابل حل هست نه نسخه های مادربزرگ ها
موفق باشید