2777
2789
عنوان

در بالکن باز بود بوی غذا همسایه میاد بدجور هوس کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 42 پست
خودت پاشو ی غذای خوشمزه بپز خب

حال ندارم منتظرم مامانم بیدار بشه خخخخ

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما که حتی اسم همسایه هامون هم نمی‌دونیم به هم سلام هم نمیکنیم

چه بد..

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

مگه الان هم همسایه ها برای هم غذا میبرن!؟

😅 واقعا هم

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

ما برقمون رفته 🥺🥺🥺البته ربطیم نداشتم خواستم شمام بدونید

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

لوس بازی جدید ملت یا روزه نگیریدیا میگیرید انقد ادا اصول نیاید از بقیم توقع نداشته باشید

😂😂😂👍🏻جالب بود

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

مگه الان هم همسایه ها برای هم غذا میبرن!؟

همسایه من میاره،البته هر دو کاسبیم پیش هم میشینم،نون روغنی کلوچه خرمایی غذای برنجی اگه بپزه کمی هم برای من میاره،البته همسن دخترشم و میگه به اندازه اونا تورو دوست دارم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

غذاش چیه؟

فکر کنم آش یا قورمه سبزی  بو لوبیاش بیشتر 

یا سفارش بده یا خودتون درست کنین. همسایه در قبال هوس شما وظیفه‌ای نداره، اگر هم بیاره لطف کرده

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

ما برقمون رفته 🥺🥺🥺البته ربطیم نداشتم خواستم شمام بدونید

ای وای چه بد موقع  نمیگن الان تقریبا وقت  افطار  نباید بره ای جان نه عزیزم راحت باش

حالا مگه گفت وظیفشه؟

خب منم نمیگم گفته، کلی گفتم

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.