2777
2789

پوستم خوب بود یه دفه قرمز شد روی گونه و بینی و چونه شدید قرمزه چند ماهه دکترم رفتم اصن خوب نشده رگه های قرمز روی بینی و گونه هس ک سریع قرمز میشه و میسوزه چیکار کنممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوست نازک اگزما بخاطر حتما مواد ارایشی یا بهداشتی نامناسب با پوست من بعد بارداری اینا اینجور شذم نمی ...

شما هم همینطورید وااای چیکار کنم خیلی حالم بده مدام صورتم قرمزه مرطوب کننده اینا هم میزنم ولی اصلا فایده نداره

شما هم همینطورید وااای چیکار کنم خیلی حالم بده مدام صورتم قرمزه مرطوب کننده اینا هم میزنم ولی اصلا ف ...

منم همش خشک پوست پوسته و قرمز رو‌گونه هام  نمیدونم چ ابرسان خوبی استفاده کنم هرچی استفاده کردم بی فایدس

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
از سرما خشک نشده؟ پوست من تو سرما میسوزه و قرمز میشه، فقط هم با ابرسان مرطوب کننده بهتر میشه اونم با ...

خشک ک هس ولی نمیدونم از سرما میشه یا ن چون تو خونه هم قرمزه یکم گرمم میشه یا سردم میشه سریع پوستم قرمز میشه

منم همش خشک پوست پوسته و قرمز رو‌گونه هام نمیدونم چ ابرسان خوبی استفاده کنم هرچی استفاده کردم بی فا ...

وااای منم همینطوره خیلی نگرانم نمیدونم دیگ باید چیکار کنم

بعضی وقتا اسکراپ میزنم تا ی روز فقط خوبه اسکراپ و ابرسان مرطوب کننده باید همیشه مرطوب باشه

مال شما روی بینی و گونه هاتون هس؟ من مرطوب کننده هم میزنم ولی بازم قرمزه

هر شب بعد شوینده ملایم مرطوب کننده بزن

بعدش روغنی که به پوستت بسازه

مثل زیتون نارگیل

میتونی وازلین هم بزنی

صبح با شوینده ملایم میشوری

مرطوب کننده

ضدافتاب فیزیکال

به هیچ عنوان هم نمیخارونی و دست به صورتت نمیزنی

قبل حموم رفتن روغن میزنی صورتت

بعد حموم با فوم میشوری

با اب ولرم یا خنک

هر شب بعد شوینده ملایم مرطوب کننده بزنبعدش روغنی که به پوستت بسازهمثل زیتون نارگیلمیتونی وازلین هم ب ...

ممنونم روغن باعث جوش نمیشه؟ وای خیلی صورتم قرمزه ضدافتاب فیزیکال چیه؟ چه مدلی بگیرم؟ فوم شستشو چه مارکی خوبه؟

ممنونم روغن باعث جوش نمیشه؟ وای خیلی صورتم قرمزه ضدافتاب فیزیکال چیه؟ چه مدلی بگیرم؟ فوم شستشو چه ما ...

من چند وقت پیش صورتم خیلی حساس شده بود از رو تجربه گفتم

در کل پوستمم خشک و حساسه

نه باعث جوش نمیشه

ولی مثلا روغن یا وازلینو ساعت ۱۲ شب میزنم صبح ۶ میشورم

بیشتر سعی کن نمونه

ضدافتاب فیزیکال اشعه مضر خورشیدو بازتاب میده

ضدافتاب شیمیایی تو خودش ختثی میکنه ولی باعث گرما میشه تو سطح پوست 

من زمانی که پوستم خیلی حساس شده بود میزدم میسوخت

فوم شست و شو ویتالیر مدل پوست حساس خوبه

رنگش سفید و صورتیه قیمتشم حدود ۳۰۰ ت