2777
2789
عنوان

خودروهای وارداتی

74 بازدید | 8 پست

سلام ، عزیزان میخوام بدونم خودروهای وارداتی بعد از دریافت قابل فروش هستن یا تا چند سال حق فروش نداره؟ الان خودروهای این دوره مشخص شده یا بعد از ۱۹اسفند معلوم میشه؟کیا اسپورتیج ، سوزوکی هم ارائه میشه؟ در رابطه با خرید خودروهای وارداتی هر اطلاعاتی دارید لطفا بگید 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی. پس اینکه بعضیا میگن تا ۱ یا ۵سال حق فروش نداری اشتباهه؟

بله بلافاصله میشه بفروشیش.

فقط بسته به شرکت وارد کننده ۲ تا۳ سال حق شرکت در طرح های ثبت نام خودرو رو نداری.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
بله بلافاصله میشه بفروشیش.فقط بسته به شرکت وارد کننده ۲ تا۳ سال حق شرکت در طرح های ثبت نام خودرو رو ...

ب

اطلاع دارید بعد از بلوکه کردن مبلغ  اسامی خودروها مشخص میشه؟ 

شما خرید داشتید؟ تحویلشون به موقعست؟

باطلاع دارید بعد از بلوکه کردن مبلغ اسامی خودروها مشخص میشه؟ شما خرید داشتید؟ تحویلشون به موقعست؟

من سال گذشته ثبت نام کردم 

مبلغ بلوکه شد و قرعه کشی کردن و نتیجه اعلام شد بعد خودرو را انتخاب کردم .  تحویل سه ماهه بود ولی۷ ماه طول کشید و مبلغ اضافی هم گرفتن . 

هر شرکت وارد کننده فرق داره. من از سایپا خریدم . 

شما با توجه به  شرکتی که  قراره ازش بخری ببین دوره قبل چطور بوده .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
من سال گذشته ثبت نام کردم مبلغ بلوکه شد و قرعه کشی کردن و نتیجه اعلام شد بعد خودرو را انتخاب کردم . ...

ممنون بابت راهنمایتون ، حتما چک میکنم 🌸🤍🙏