2777
2789

شما استاد کنکورتون از بعد کنکور ی روز درمیون براتون پستای مورد علاقتونو بفرسته

استوریارو لایک کنه

ریپ بزنه

چ فکری میکردید؟

پسر ندیده نیستم ولی ایا بنظر شما طبیعیه؟؟؟؟؟

یکی دوبار اخیر یکم بی اعتنا کردم ،دیر سین زدم،بعدم ایموجی فرستادم

بعد جدیدا وقتی پست میفرسته سوال میپرسه

یا ی وقتایی به پیامش واکنش میدم میدم فقط (از اون ایموجیای زیر پیام)

دوباره خودش پیام میده،یا سوال میپرسه جواب میدم فقط واکنش میده😐انگار خیلی مغرورههههه

خب ما دوست ک نیستیم،استاد و شاگرد بودیم،حالا هرچقدم صمیمی بودیم قبلا ولی دلیل نمیشه ی روز در میون پست بفرسته کههههه

البته ناگفته نماند منم ازش خوشم میاد😪3

:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یار مبارک بادا ایشالا مبارک بادا داره بهت نخ میده سیسی

الکییی؟🥺😂

گلبم اکلیلی شددد

ولی خب خیییلیی تخسه

جواب پیامشو میدم؛فقط واکنش میده،یا من واکنش میدم خودش ادامه میده

شرایط پشت کنکوریمو گفتم پیام بالاتر ،بنظرتون بخاطر اونه؟

الکییی؟🥺😂گلبم اکلیلی شدددولی خب خیییلیی تخسهجواب پیامشو میدم؛فقط واکنش میده،یا من واکنش میدم خودش ...

نههه راستکیییی

نمیدونم فک نمیکنم بخاطر اون باشه من که وایب نخ دادن ازش گرفتم حالا دیگه خدا میدونه شاید هم میخواد اینجوری کنه تا کنکورت رو بدی بعد بیاد جلو

اشک شو،اما نه تو غم.

نههه راستکیییینمیدونم فک نمیکنم بخاطر اون باشه من که وایب نخ دادن ازش گرفتم حالا دیگه خدا میدونه شای ...

خداکنه

من ک خیلی دو...ش دارم🥺

اخه الان جدیدا انقد مسخره میکنن لایک و ریپلای زدن استوریا ینی نخ دادن و رشته ای هم ک میخونه باید بدونه ارتباط گرفتن با ی دختر ،انقد زیاد ممکنه دختر منظور بگیره

ماه پیشم استوریشو ،وضعیت تاهل زده بود مجرد..

خداکنهمن ک خیلی دو...ش دارم🥺اخه الان جدیدا انقد مسخره میکنن لایک و ریپلای زدن استوریا ینی نخ دادن و ...

اایییی ننه ایشالا اونم دوستت داره با این کاراش اگه پیشنهاد داد باید شیرینی بدی😂

اشک شو،اما نه تو غم.

هول هوله ،تو هر شغل و جایگاهیاینارو میخونم یاد اون مدیر آموزشگاه کنکوری میوفتم که به دخترا همینجوری ...

دیگه نیست 

پارسال بود

تموم شد

راستش با شناختی ک ازش دارم از پارسال ادم هولی نیست،خیلیی مذهبیه،پارسالم کلی دختر بودیم،تو ی گروهم بودیم،دخترا هم خیلی ناز میکردن برای ننوشتن تکالیفشون

اصلا اعتنا نمیکرد

همین الانم پست میفرسته،انقد مغروره ..

از واکنشاش متوجه میشم