روزه به نوعی خود مراقبتی هست اصلا روزه بحث نخوردن و... نیست بحث پرهیز و یاد گرفتنه پرهیز و دوری از گ ...
احسنت
نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) میفرماید: «بین مسلمان و كافر فاصلهاى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚 بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!!
علاوه بر فایده های جسمانی و درک فقرابه نظرم مهم ترین دلیلش قوی شدن نفسه.اینکه ادم بتونه میل و هوسش ر ...
به نظرم هیچ ربطی ب درک فقرا نداره چون فقرا کلا چیزی ندارن و بازور ی چیزی گیر میارن بخورن بقیه ادما برا افطار چند مدل غذا میپزن و مفصل برا سحری غذا میخورن
دوستان میدونستید اگر روزه رو با نیت لاغری و سلامتی و. .بگیرید روزه تون قبول نیست؟🥲
نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) میفرماید: «بین مسلمان و كافر فاصلهاى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚 بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!!
درک کردن حال نیازمندان مثلا بودیم توی دفتر دیروز یکی از همکارام بحث شکلات شدهه بود داشت حرف میزد یکی دیگه از همکارم گفت حرف نزن درباره شکلات دلم میخواد من در جوابش گفتم باز تو میدونی موقع افطار میتونی بخوری یعنی توانایی خرید یه شکلات داری ولی کسایی که نمیدونن سر سفره شون چیزی دارن بخورن یا نه پیش اونا نباید حرف زد!!
پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻