2821
2789
عنوان

دلیل روزه گرفتن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 55 پست
روزه به نوعی خود مراقبتی هست اصلا روزه بحث نخوردن و... نیست بحث پرهیز و یاد گرفتنه پرهیز و دوری از گ ...

احسنت

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

علاوه بر فایده های جسمانی و درک فقرابه نظرم مهم ترین دلیلش قوی شدن نفسه.اینکه ادم بتونه میل و هوسش ر ...

به نظرم هیچ ربطی ب درک فقرا نداره چون فقرا کلا چیزی ندارن و بازور ی چیزی گیر میارن بخورن بقیه ادما برا افطار چند مدل غذا میپزن و مفصل برا سحری غذا میخورن 

ولی برای قوی شدن نفش پاکسازی بدن بله درست میگین 

دوستان میدونستید اگر روزه رو با نیت لاغری و سلامتی و. .بگیرید روزه تون قبول نیست؟🥲

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

درک کردن حال نیازمندان مثلا بودیم توی دفتر دیروز یکی از همکارام بحث شکلات شدهه بود داشت حرف میزد یکی دیگه از همکارم گفت حرف نزن درباره شکلات دلم میخواد من در جوابش گفتم باز تو میدونی موقع افطار میتونی بخوری یعنی توانایی خرید یه شکلات داری ولی کسایی که نمیدونن سر سفره شون چیزی دارن بخورن یا نه پیش اونا نباید حرف زد!!

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

روزه تمرین صبره آرامش جسمی پاکسازی بدن ی فرصت برای آرامش مغز وقتی جسم استراحت میکنه و آروم میگ ...

این باز دلیل بهتریه تا درک حال فقرا و سلامتی بدن 

ولی این تاثیر شاید تا ی کی دو هفته بعد ماه رمضون باشه 

نهایت همین ی ماه  مواظب رفتترت باشی باقی سال چی 

ممکنه در طول یکسال ناخواسته لقمه شبهه ناک خورده باشی و شده باشه گوشت تنت روزه تمام ناپاکی ها رو حذف میکنه .

این دلیل دینی هست که از یه نفر شنیدم 

از نظر علمی هم بافت ها و سلول های نامفید رو که استعداد توده و بیماری شدن رو دارن از بین میبره .

حالت هم چون به جسمت ربط داره جسمت  که ردیف میشه حالت اوکی میشه  .....

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

میگن بخاطر درک کردن فقراست ولی به نظرم به جای گرسنگی دادن به خودمون بهتر نیست به اونا کمک کنیم ....؟

عزیزم اول باید حالشون درک کنن بعد برن کمک کن دیگه بعضی درکی ندارن از حالشون !

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

ممکنه در طول یکسال ناخواسته لقمه شبهه ناک خورده باشی و شده باشه گوشت تنت روزه تمام ناپاکی ها رو حذف ...

دلیل سلامتیش مسخره اس 

پس یعنی کل دنیا که روزه نمیگیرن مشکل جسمانی پیدا میکنن نه 

خب هر چیزی علتی داره دیگه این برا من قابل درک نیس ک برا سلامتی حال فقرا اجبار باشه روزه

اینو بدون خدا بدون دلیل چیزی واجب نکرده !
از لحاظ علمی بخوای ثابت شدهه روزه خیلی موثر بر سلامت بدن ( برای افراد سالم)

از لحاظ اخلاقی باعث میشه کسایی که توی ناز و نعمت بزرگ شدن حال نیازمندان درک کنن بلکه برن کمکی بهشون بکنن