2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله مهره آخر کمر

آره من ماه های اول داشتم تا ۹ماهگی یه مقدار کم شد طبیعی زایمان کردم بعد زایمان همون منطقه رو با روغن زیتون و سیاهدانه چرب میکردم و نمیذاشتم باد بهش بخوره خوب شد خداروشکر 

آره من ماه های اول داشتم تا ۹ماهگی یه مقدار کم شد طبیعی زایمان کردم بعد زایمان همون منطقه رو با روغن ...

من تا الان نداشتم از ۹ ماهگی شروع کردم 

من ی صداییاز دنبالچم شنیدم انگار کدررفت یا شکست خیلی داغونم افسردگی گرفتم😭😭😭😭

من تا الان نداشتم از ۹ ماهگی شروع کردم من ی صداییاز دنبالچم شنیدم انگار کدررفت یا شکست خیلی داغونم ا ...

من از همون ماه اول داشتم تا زایمانم،حتما به دکتر بگو،افسردگی نداره خوب میشی 

نمیدونم والا دنبالچم دررفته شکسته یا چی چون باردارم نمیتونم عکس بگیرم ببینم چمه که

من تو بارداری این دردو داشتم یکم بالاتر از دنبالچه، طبیعی زایمان کردم بعد زایمان خودش خوب شد بخاطر فشار و افزایش وزن بود.

قبل بارداری هم دو بار لگنم دررفته بود عکس نگرفتم رفتم پیش یه خانوم مسن که طب سنتی میکرد جا انداخت.این در رفتنه دردش شدیدتره آدم نمیتونه تکون بخوره راه بره یا از پله بره بالا

من تو بارداری این دردو داشتم یکم بالاتر از دنبالچه، طبیعی زایمان کردم بعد زایمان خودش خوب شد بخاطر ف ...

ببین عزیزم من الان نمیتونم بشینم بزدر ک یکم بشینم دیگه نمیتونم پاشم عین فلجا شدم😭😭😭😭ولی راه میتونم برم 

ببین عزیزم من الان نمیتونم بشینم بزدر ک یکم بشینم دیگه نمیتونم پاشم عین فلجا شدم😭😭😭😭ولی راه میتو ...

پس دررفتگی نیست خدا رو شکر

وزنتون زیاد شده به مهره ها فشار میاد از دکترت بپرس در مورد زایمان

یعنی شماام عین من نمیتونستی بشینی و بلند شی فقط به پهلو میخوابیدی؟بعد موقع طبیعی فشار شرید میاد ک

وای من همون ماه اول به حدی درد داشتم که همیشه به پهلو می‌خوابیدم ،ازبن پهلو به اون پهلو هم نمی‌تونستم بشم یه درد خیلی شدیدی میگرفت،دیگه نمی‌تونستم تکون بخورم،برای همین همیشه می‌نشستم و به پهلوی دیگه میخوابیدم،

تو زایمانم دردم زیاد بود نمی‌فهمیدم دنبالچه هست یا نه کلا همه جام درد میکرد