2777
2789

ما چند تا دوست داریم که باهاشون رفت و آمد داریم. چند روز پیش قبل ماه رمضان مادر شوهرم همه ی اونا رو دعوت کرد خونش خواهرشوهرمم بود ولی به من نگفتن بیا هیچی نگفتن. خلاصه مهمونیشون تموم شد. حالا چند روز دیگه افطاری میخواد بده فامیله پدر شوهرمو به من گفت بیا کمک کن اش درست کنیم و تدارک ببینیم. منم اصلا دلم نمیخواد برم بهم برخورده و ناراحتم ولی چیزی بهش نگفتم. 

چیکار کنم بفهمه ناراحت شدم و دوست ندارم برم کمکش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قضیه افطاری رو نمیدونم ولی به نظرم انتظارت زیاده از حده. نمیشه که هر مهمونی ای که دخترش هست شما هم ب ...

من هر مهمونی که دارم مادر شوهرم و خواهر شوهرم هستن تازه اینا دوستای مشترک ما بودن و همه بودن جز من 

اونا همیشه مهمونی های من هستن و اینا دوست های مشترک ما بودن

عزیزم خب تو هم یاد بگیر ،هر سری به مادرشوهر ،خواهر شوهرت نگو 

ببین دلخوری ها رو قاطی نکن با هم ،مثلا مهمونی بهت نگفتن ،تو مهونیت بهشون نمیگی این درسته نه اینکه نری این دفعه چون چند وقت پیش دعوتت نکرده بودن و ناراحتی

همه رو گفته جز منو در صورتی که مهمونی های منو همیشه همشون هستن

خب توم فردا مهمونی بگیر اونام نگو بیان😐

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

ما با اینا دوستیم همیشه باهمیم و مهمونی های من همیشه مادر شوهر و خواهر شوهرم هستن

خب عزیزم شما اختیار مهمونی خودتو داری. دلت خواسته یا با اکراه مادرشوهر و خواهرشوهرتو گفتی

اونا هم اختیار مهمونی خودشونو دارن و خواسته یا ناخواسته،تصمیم گرفتن شما رو دعوت نکنن

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
من هر مهمونی که دارم مادر شوهرم و خواهر شوهرم هستن تازه اینا دوستای مشترک ما بودن و همه بودن جز من

تو هم از این به بعد یک در میون دعوتشون کن. یا ّذکر یه مدت که گذشت همین دوستاتو دعوت کن ولی به مادرشوهر خواهرشوهرت نگو. ولی براشون قیافه نگیر که فک کنن تو محتاج دعوت اونا بودی. فقط تلافی کن