2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از قبل دارن خب.

خدایی من اکثرا دیدم برای عروسی به خرید نقره و طلای بدلی روی آوردن. هرچند خیلی وقته دیگه کسی دور و بر ما ازدواج نکرده یا اگه کرده خیلی جمع و جور بود.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

والا تو طایفه ما هم من هم شوهرم همه ب زور شکمشونو میرسونن تمام

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
خب عده کمی میتونن اینطوری زندگی کنن..بعضیا از قبل طلا و ماشین خریدن ولی الان دیگه نمی‌توانند بخرنبعض ...

ن بابا همین الان تو نی نی سایت با طلا گرمی 7 تومن میگن ما سرویس عروسی خریدیم 50گرم 60گرم

بعضی ها با کلی وام مثلا خریدن من ماشین خودم با کلی وام خریدم دوباره هم وام گرفتم برای اموزشگاه تقریبا ماهی 8 میلیون قسط دارم 💔🫠

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

اره ولی اکثرا پولدارن

نه پولدار خیلی کمه. اکثرا قشر متوسط هستن. یعنی اونایی که نمی‌تونن مثلا برن پنت‌هاوس بخرن. ولی میرن با وام و قرض خونه هفتاد متری می‌خرن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻