2777
2789
عنوان

خانه سالمندان

98 بازدید | 8 پست

لطفا جوابم رو بدید دوستان 

پدربزرگم رو قرار هست بزارن خانه سالمندان بچه هاشون همه تصمیم گرفتن و من هم کاری نمیتونم بکنم فقط لطفا ازتون خواهش میکنم اگر جایی که کادر دلسوز و مطمعن با امکانات خوب و عالی می‌شناسید رو بهم معرفی کنید که حالا که مجبور هستیم بهترین جا باشه هزینه اش اهمیتی نداره فقط رسیدگی‌کننده عالی باشه و صمیمی باشن با سالمندان ؛ ما تهران هستیم اگر میشناسین ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بچه ها دازن این کارو میکنن یعنی همگی از پس یه پدر بر نمیان؟؟؟؟

میدونه بعضی وقتا بهترین تصمیمه حتی برای سالمند

مامان بزرگم بچه هاش نگرش میدارن ولی اصلا محلش نمیزارن و ازش بدشون میاد .همش میگم تو سالمندان بود جاش بهتر بود تا زندگی با اسن بچه ها

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

میدونه بعضی وقتا بهترین تصمیمه حتی برای سالمندمامان بزرگم بچه هاش نگرش میدارن ولی اصلا محلش نمیزارن ...

دقیقا با این بنده خدا هم الان بد رفتاری شدید میشه 

و در حدی ناتوان هست که اصلا توان غذا خوردن و دسشویی رفتن نداره و باید 24 ساعت کسی پیشش باشه نیاز به مراقبت پزشکی هم داره ک بچه ها قطعا نمیتونن

دقیقا با این بنده خدا هم الان بد رفتاری شدید میشه و در حدی ناتوان هست که اصلا توان غذا خوردن و دسشوی ...

خب همون سالمندان باشه بهتره. با چنتا هم سن سال خودش دور هم هس. دیگه هر بدرفتاری هم بشه بدتر از رفتار بچه های خودش نیس . فکرم نمیکنم بدرفتاری اونجا انجام شده وقتی بهش سر بزنید.

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷